Lifestyle

Pažnja, pažnja… Traže se nabolje brade Sarajeva!

By  | 

Predstavljamo vam izbor najboljih brada Sarajeva …

Prva brada grada Sarajevo

Kratka, duga, uređena, trodnevna… Kakva god bila, brada puno govori o muškarcu koji je nosi. Oduvijek je bila omiljeni detalj na licu muškaraca koji brinu osvom izgledu. Mnoge poznate osobe su doprinijele pojavi trenda puštanja brade. George Clooney, James Harden, Tom Hardy, Brad Pitt… Sigurno ćete ih i vi nabrojati još 10. Jasno je i to da ne stoje svima isto. Niti svi isto vode računa o bradama.

0006_Giulio_Beard14_DSC_6373

Ovaj trend nije preskočio ni BiH, prošetajte ulicama bilo kojeg grada u našoj zemlji i sigurno ćete pronaći nekoliko zanimljivih bradonja. Ali… Čija je najbolja? Čija je najduža? Najnjegovanija…? Odgovor ćemo potražiti zajedno u sarajevskom SCC-u u nedjelju 13. maja. Tražimo prvu bradu grada.

Prva brada grada

 

U žiriju su najbolji barberi iz Sarajeva, Podgorice, Beograda i Zagreba.

30724502_10157274473255830_999731415706763264_n

Vrlo je važno da vaša brada bude njegovana i uređena budući da će najbolje u šest kategorija birati najbolji barberi iz regiona. Iz Sarajeva tu su, predsjednik žirija Alen Demirović (Alen’s Barbershop) i Haris Šabotić (Change). Iz Beograda stiže Karlo Zagorac (The Berbers), iz Podgorice Zoran Vukčević (Zoran), a iz Zagreba i jedna dama, Sandra Zajec (Cookie).

Brada

Konačno je došlo vrijeme da najbolje bradonje Sarajeva okupimo na jednom mjestu i nagradimo najbolje.

Prijave putem Facebooka OVDJE i, u ograničenom broju, na licu mjesta.