Kosa

Ovo je popularna ženska frizura koja stoji baš svima!

By  | 

Dokaz da se sve dobre stare stvari vraćaju u modu je i ova frizura koja je nakon 40-ak godina ponovno u trendu. Nije ponovno postala hit bez razloga, nego zato što stoji baš svima – svakom obliku lica i dužini kose.

zenske frizure za srednju duzinu 2017 (1)

Frizura inspirirana legendarnom Brigitte Bardot, odnosno njenim razigranim šiškama novi je trend. Najprije smo takvu frizuru mogli vidjeti na glavama poznatih dama na dodjeli Golden Globesa poput Felicity Jones i Goldie Hawn, a zatim i na brojnim Instagram profilima. Ključ popularnosti ovakve frizure je što se može isfurati za najsvečanije prigode, ali i za odlazak u teretanu.

zenske frizure za srednju duzinu 2017 (2) zenske frizure za srednju duzinu 2017 (3)

Puno teksture i slojeva i razigrane nehajne šiške s razdjeljkom na sredini. Filmska legenda Brigitte Bardot ovakvu je frizuru nosila još u 70-ima, a sada je ponovno otkrivena jer su dame shvatile da stoji zaista svima. Ako želite ovakvu frizuru, recite frizeru da vam ošiša duge šiške koje moraju prelaziti obrve, a na ostatku kose neka vam napravi puno slojeva i teksture. Važno je da tip šiški prilagodi vašem obliku lica i ako je ovaj korak dobro odrađen, ova frizura stajat će vam odlično. Kosu možete zavezati ili pustiti raspuštenu, samo je važno da frizura bude nehajna. Inspirirajte se fotografijama i napravite hit frizuru proljeća!

zenske frizure za srednju duzinu 2017 (4) zenske frizure za srednju duzinu 2017 (5) zenske frizure za srednju duzinu 2017 (6)

 

Izvor: fashion.hr