Kosa

Ovih 5 frizura odlično pristaju ženama tanke kose

By  | 

Tanka kosa ne znači da morate izbjegavati dugu kosu. Štaviše, uz nešto stručnih trikova možete uživati u različitim dužinama kose i frizurama koje će biti lijepe, a istovremeno davati iluziju voluminoznosti…

1. Valoviti lob Lob je iznimno popularan s razlogom: ova frizura do ramena laska mnogim tipovima žena.Nakovrdžate li uvojke, stvorit ćete efekt bujnosti koji će posebno voljeti žene tanke kose.

kratka-kosa-17

2. Raskuštrani bob Bob frizura još više pristaje ženama tanke kose, jer je riječ o skraćenoj lob frizuri s više fleksibilnosti. Voluminoznost ćete postići ako nakovrdžate uvojke ili ih jednostavno razbarušite.

kratka-kosa-20

3. Oštri stepenasti pramenovi Tanka duga kosa često izgleda mlitavo. Preferirate li nešto duže uvojke, poslužite se trikom Sandre Bullock koja zna da se punoća kose postiže oštrim stepenastim pramenovima.

kratka-kosa-7

4. Ekstreman razdjeljak Julianne Moore voli ekstremne razdjeljke jer je to učinkovit način da izgledate kao da imate više kose nego što je to zaista slučaj.

kratka-kosa-8

5. Pune šiške Želite li postići efekt voluminoznosti, priuštite si šiške. Najbolje bi bilo da to budu one koje pokrivaju cijelo čelo, ali su ošišane stepenasto kako bi izgledale bujno.

kratka-kosa-18