Kosa

Ova frizura zamijenit će dugi bob iduće godine!

By  | 
Koja će to frizura biti novi hit?
guste šiškeDugi bob je bio najpopularnija frizura 2015. godine, ali obilježio je i 2016. godinu i iako nam je ta frizura lijepa i praktična, malo nam je dosadila. Doznajte koja frizura će biti najveći hit iduće godine!

Poznate dame protekle dvije godine bombardirale su nas svojim dugim i predivnim bob frizurama i iako ova frizura većini njih stoji i djeluje jako elegantno, pomalo nam je dosadila. Priznajemo, zaželjeli smo se gledati i druge frizure. Jen Atkin, frizerka poznatih koja je radila frizure Khloe Kardashian, Kylie Jenner, Chrissy Teigen i Gigi Hadid rekla je kako je lob ili dugi bob stvar prošlosti i kako je vrijeme za neke nove frizure.

cara delevingne shay mitchell                                                    Cara Delevingne i Shay Mitchell

Jen kaže kako će iduće godine hit frizura guste šiške. Važno je samo da su vam šiške dobro i kvalitetno ošišane i onda nakon svakog pranja ostavite neuredan messy izgled kose, a šiške isfenirajte. Naravno, neće svima dobro stajati isti tip šiški pa je najbolje da vam frizer preporuči idealne šiške za vaš oblik lica.

karlie kloss                                                                  Karlie Kloss

Novu frizuru sa šiškama već su isfurale voditeljica Chrissy Teigen i model Karlie Kloss,  moramo priznati da nam se jako sviđa kako izgledaju! Šiške cijelom licu daju dozu svježine i mogu potpuno promijeniti nečiji izgled. Iako će dugi bob uvijek biti poznat kao najpopularnija frizura koja s trona nije silazila čak dvije godine, sretno smo dočekali šiške.

chrissy teigen                                                                   Chrissy Teigen

iva šulentić                                                                      Iva ŠulentićT.K.
Foto: Instagram i Getty Images

Izvor:fashion.hr