Kosa

Ona je jedna od najtraženijih stilistica za kosu

By  | 

Zahvaljujući zvjezdanim klijenticama, Jen Atkin postala je jedna od najvažnijih žena Hollywooda…

profimedia-0275795332-790x525

Zahvaljujući zvjezdanim klijenticama, Jen Atkin postala je jedna od najvažnijih žena Hollywooda

Znate li tko je frizerka zaslužna za stalne promjene imidža najpoznatijih sestara na svijetu? Radi se o Jen Atkin koja je i sama posredstvom svojih slavnih klijentica postala poznato ime.

A kako je to raditi sa ženama Kardashian-Jenner klana? Nema sumnje, vrlo, vrlo dinamično i nepredvidivo jer cure imaju zgusnut raspored društvenih obaveza, a savršena frizura je uvijek imperativ. Zbog toga je Jen samo u proteklih mjesec dana preletjela pola svijeta prateći svoje klijentice na velikim eventima.

kim-k-hair-600x450

MET gala u New Yorku, filmski festival u Cannesu, glamurozno vjenčanje u Qataru ili predstavljanje vlastite linije proizvoda za njegu kose u Dubaiju, sve je to u samo mjesec dana odradila najtraženija frizerka na svijetu koja priznaje kako najviše posla ima upravo s Kim, Khloé, Kourtney, Kendall i Kylie, iako redovito surađuje i s Jessicom Albom, Jennifer Lopez i Reese Witherspoon.

profimedia-0275795279-768x1155

I iako sada živi glamurozno i druži se s najvećim showbiz facama, Jen priznaje kako je za taj uspjeh godinama radila učeći uz bok najpoznatijim holivudskim frizerima poput Chrisa McMillana (autora poznate „Rachel“ frizure Jennifer Aniston). Negdje na tom putu Jen je razvila vrlo uspješnu liniju proizvoda za njegu kose koja zahvaljujući poznatim klijenticama ima odličnu promociju i već je postala hit u Americi.

Izvor: elle.hr