Tutorijal

Omiljena frizura Bijonse je spas za sve koji ne peru kosu svaki dan

By  | 

Frizura koju ste svi gotivilil kao klinci vraća se na velika vrata, i to je jako dobra vijest – jer stoji dobro svima i možete da je napravite i u mraku, toliko je jednostavna! Povrh svega, spas je za one dane kad baš nemate vremena za pranje kose.

Riječ je o repu na stranu, a za povratak ove frizure možemo da se zahvalimo Bijonse, koja se u nekoliko navrata na crvenom tepihu pojavila sa ovakvim repom. Za razliku od nekih drugih trendova, rep na stranu ćemo dočekati raširenih ruku jer stoji sjajno i lako se pravi.

Beyonce 2017

 

Naravno, ovu frizuru ne mogu da prave baš svi, jer vam je ipak potrebna određena dužina kose kako biste mogli da je pokupite u rep. Ali, u zavisnosti od toga šta volite i koliko vam je kosa duga, možete da se odlučite sa visoki rep, ili onaj skroz niski – koji pada preko ramena.

ženske frizure za 2017 (5)

Ovaj drugi je za nešto smireniju varijantu, dok je visoki rep na stranu za devojke koje se ničega ne boje, i žele da svoj veseli karakter pokažu i spoljašnjim izgledom. Rep na stranu ostavlja nemaran utisak, kao da ste tek tako svezali kosu i pustili je da padne na stranu, a pritom može da učini čuda za devojke koje ne vole kako izgledaju sa zalizanom kosom (znate, kad je sva kosa iza glave, pa sprijeda izgledate kao da vas je krava lizala) ali ih ipak baš mrzi da operu kosu. Šta više, ovo je idealna fruzura i za drugi dan popularnog baruša, jer će rep imati teksturu i neće biti ravan.

Pogledajte kako se jednostavno pravi, i koje trikove možete da primjenite kako bi izgledao još bolje:

 

Izvor: noizz.rs