Nokti

“Ogledalo” nokti su idealni za predstojeće praznike!

By  | 

Metalik nijanse dominiraju svijetom mode i ljepote, posebno u praznično vrijeme kada modne i kozmetičke kuće predstavljaju svoje kolekcije idealne za različite domjenke i partyje. Upravo zbog toga je za nadolazeće vrijeme idealna metalik manikura, ali ne obična.

ogledalo nokti

Prah koji je postao pravi hit na društvenim mrežama dolazi u raznim bojama, no svoj odraz ćete najbolje vidjeti korištenjem srebrnog ili zlatnog praha na baznom gel laku ili top coat-u

On dolazi u različitim bojama, ali najbolji „mirror“ efekt postići ćete naravno – srebrnim. Takvu manikuru nosila je mankenka Gigi Hadid još u svibnju na Met Galu, najvažniji modni događaj, a idealna je za zimske dane kada većinom biramo tamnu odjeću uz koju će biti u prvom planu.

metallic-nails ogledalosexy-punk-70-pcs-punk-false-nail-mirror-metal-metallic-golden-silver-full-cover-fake-nail

Sve trendseterice i ljubiteljice uređivanja noktiju poludjele su za neobičnim prahom koji nokte pretvara u prava mala ogledala, a koristi se jednostavno. Gliter prah za nokte Ogledalo Efekt – srebrni i zlatni možete kupiti putem web shopa OVDJE, ili putem facebook stranice OVDJE.

Ogledalo nokti

Bilo da se nanosi preko gela, gel laka ili običnog laka, postupak je isti. Na osušenu boju (u ovom slučaju sivu) premažite top coat koji ne ostavlja ljepljivi sloj. Ova stavka je izuzetno bitna! Ukoliko prah stavljate preko običnog laka, sačekajte da se dooobro osuši. Možda je najbolje da preko bazne boje namažete i neki providan, brzosušeći nadlak, kako biste bili sigurni da sunđerić kojim nanosite prah neće ostaviti tragove i pokvariti glatku površinu.

Nakon toga sunđerastim aplikatorom za sjenku utrljajte malu količinu ogledalo praha. Trljajte i prelazite aplikatorom po noktu sve dok prah ne prekrije cijeli nokat i nakon toga nastavite sve dok se nokat ne pretvori u ogledalo. Nakon praha na nokat opet nanesite top coat koji ne ostavlja lepljivi sloj, odnosno neki providni nadlak. Trudite se da na četkici uvek imate veću količinu laka kako četkicom ne biste “povukli” prah ispod i ostavili linijice u njemu.

 

Gliter prah za nokte Ogledalo Efekt – srebrni i zlatni možete kupiti putem web shopa OVDJE, ili putem facebook stranice OVDJE.