Lifestyle

Očekujemo još jedan spektakl! Izbor najboljih brada i brkova u Sarajevu!

By  | 

Zašto danas toliko muškaraca pušta bradu? Zbog konkurencije. Muškarci su počeli puštati brade zbog drugih muškaraca. S bradom muškarci izgledaju zavodljivije, seksi, snažnije, a tako dolazi i uspjeh s ljepšim spolom.

Ali brada mora biti lijepa, uredna, njegovana…

Prva brada grada

Ako imate cool bradu ili brkove, onda morate u nedjelju, 14. aprila biti u SCC-u – biramo najbolje brade i brkove u nekoliko kategorija.

U međunarodnom žiriju sjede najbolji barberi regiona pa će najbolje bradonje i njihove stajlinge ocjenjivati Haris Šabotić (Change) i Alen Demirović (Alens Barbershop) iz Bosne i Hercegovine, te Karlo Zagorac iz Beograda, Sandra Zajec iz Zagreba i Zoran Vukčević iz Podgorice.

Prva Brada

 

Posebna prijava nije potrebna, svi potencijalni takmičari bi trebali doći do Sarajevo City Centra najkasnije do 16 sati.

Organizatori obećavaju odličnu zabavu, fantastične poklone koje su obezbijedili prijatelji projekta Prva brada grada by First Class DasWeltAuto.

Prvabrada

Svi posjetioci Prve brade grade i Sarajevo City Centra će moći besplatno srediti i oblikovati brade tokom eventa, za to će se pobrinuti ekipa vrhunskih majstora iz Alens Barbershop i frizerskog studija Change.

Naslovna Brada

Javite svim bradonjama. Družimo se u nedjelju, 14. aprila u SCC-u u 17 sati.