Uncategorized

OČEKIVANE MUŠKE FRIZURE ZA 2015. GODINU: Brada je “IN”, kosa čista i uredna…

By  | 

Mnogi muškarci ovih posljednjih godina itekako prate modne trendove. A kada smo kod glave današnja tema su frizure koje će se, prema očekivanjima, nositi 2015. godine.

new-pompadour-hairstyle-for-men

U modnom smislu, u 2014. godini definitivno hit muška frizura bila je kratka kosa sa malo dužom šiškom, ili kosa na cent sa strane, a u sredini ostavljena duža kosa. Isto je moderna frizura ove godine bila ”kosa na stranu” ili kako se narodski kaže “zalizano lijevo i desno”.

frizure

U 2015. godini, kako rekosmo, mogao bi se vratiti trend nešto duže kose za šta je potrebno da kosa uvijek bude oprana, te za koju vam nije potreban fen i pegla za kosu nego prsti, gel za kosu i mnogo mašte. Pa ni gel za kosu nije mjerilo dobre frizure i mnogo bolje će izgledati sa nekom kremom za kosu ili voskom. Ono što je tema u razgovorima mnogih frizera jesu rajfovi koji bi također mogli biti jedan od modnih dodataka godine ispred nas.

0cc8d0cebf608371a44f5c61ce58bc26

No, ako planirate i vi pustiti da vam kosa bude malo duža još jedan dodatak bit će pun pogodak. Brada, probajte da je iskombinirate sa kosom i gotovo sigurno biste trebali biti sa korakom u trendu…

mens-hairstyles-2015