Kosa

Novi trend za kosu: Izrastak u ludim bojama

By  | 

Riječ je o “obrnutoj filozofiji” – do sada smo korijen kose pokušavali obojiti u prirodne nijanse, a vrhove osvježiti ludim bojama, no trendi frizeri predlažu da ovog ljeta isprobaš izrastak u nekoj neočekivanoj boji.

Foto: Instagram

AKO si jedna od onih cura koje uvijek traže nova uzbuđenja kad su frizure i boja kose u pitanju, možda imamo pravu stvar za tebe.

Instagramom je zavladao novi odvažni trend u bojanju kose koji izgleda neočekivano dobro, s obzirom na to o čemu se radi.

 

Riječ je o “obrnutoj filozofiji” – do sada smo korijen kose pokušavali obojiti u prirodne nijanse, a vrhove osvježiti ludim bojama, no trendi frizeri predlažu da ovog ljeta isprobaš izrast u nekoj neočekivanoj boji.

Fotke cura koje imaju ružičasti, ljubičasti, plavi i zeleni izrast potpuno su nas oduševile, no moramo vas upozoriti – nešto ovakvo mogu izvesti samo pravi stručnjaci.

Još jedna stvar koju je važno napomenuti je da ova fora najbolje dolazi do izražaja na plavoj ili svijetlosmeđoj kosi, dok će za dobre efekte na crnoj i tamnosmeđoj kosi trebati dosta blajha. Samo kažemo!

Ako nisi sigurna hoće li ti ovakav look pristajati, možda bi bilo najbolje da ga prvo isprobaš uz pomoć krede za kosu koja se lako ispire.