Kosa

Novi trend: Vrijeme je da zavolite kovrčave šiške

By  | 

Ako vas kovrčava kosa sa šiškama podsjeća na loše frizure iz osamdesetih, ove djevojke promijenit će vam mišljenje.

Kovrčava kosa i šiške do sada možda i nije zvučalo kao dobra ideja, no možda je vrijeme da se predomislite. Ako su vas je to do sada asociralo na loše frizure iz osamdesetih,poznate ljepotice koje izgledaju sjajno s ovom frizurom natjerat će vas da zaboravite na to razdoblje i date još jednu šansu ovom looku. Jedna od njih je i vječna kameleonka s kosom, Rihanna, u čije smo se narančaste kovrče zaljubili prošlog ljeta i zauvijek promijenili mišljenje o kovrčavim šiškama. Istina, Riri bi izgledala prekrasno i da je ćelava, no ona nije jedina koja nas je uspjela zadiviti s ovom frizurom.

Splash news   

Na reviji Diane von Furstenberg za jesen 2016. svi modeli imali su frizure inspirirane sedamdesetima, a među njima se posebno istaklo jedno novo lice – Alanna Arrington, sa loknama do ramena i, naravno, kovrčavim šiškama, koje izgledaju savršeno.

 

Zatim se pojavila i nova serija Martina Scorsesea i Mick Jaggera, drama o sedamdesetima naziva Vinyl, koja je pokrenula opsesiju glumicom Juno Temple, a dugačka plava kovrčava kosa u kompletu s šiškicama nikada nije izgledala bolje.

imdb   

Ako nakon svega ovoga još uvijek niste zavoljeli kovrčave šiške, sigurni smo da ćete s vremenom promijeniti mišljenje, jer, po svemu sudeći, postaju veliki trend