Kosa

Novi beauty trend koji je zaludio internet: Marshmallow kosa

By  | 

Usudite li ga se isprobati?

zenske frizure

Popularna slastica pronašla je svoje mjesto i u beauty svijetu…

Novi trend u bojenju kose koji je u vrlo kratkom roku preplavio Instagram nosi naziv Marshmallow  i donosi savršeno osvježenje vašem izgledu za novu sezonu.

zenske frizure

Trend je inspiriran sljezovim kolačićima koji su inače bijele boje, dok je Marshmallow kosa kombinacija bijele, plave i sive nijanse koje zajedno stvaraju dinamičnu i odvažnu boju koja zaista podsjeća na mekane kolačiće koji se tope u ustima.

zenske frizure

ako je riječ o hladnoj nijansi, najavljena je kao hit proljeća, a već je i sada sveprisutna. Idealan je izbor za plavuše, no beauty stručnjaci tvrde da odlično pristaje i crnkama te brinetama.

zenske frizure

 

Ipak, ova boja zahtijeva puno izbjeljivanja i toniranje kose, pa samim time i oštećuje vlasi te je za njeno postizanje potrebno vremena i strpljenja. Također, nije ju jednostavno ni održavati pa dobro razmislite prije nego što se odvažite na ovakvu promjenu.

zenske frizure

I naravno, to nikako ne isprobavajte sami kod kuće, nego obavezno posjetite frizera. A ako vas muči kako ćete svojom frizeru, koji možda još nije čuo za Marshmallow kosu, objasniti što želite, najjednostavnije je zatražiti bijelu kosu sa sivim, odnosno srebrnim naglaskom.

zenske frizure

Izvor: index.hr