Kosa

Novi balayage je stigao i zaljubit ćete se u njega

By  | 

O balayage tehnici već znate puno toga, jer ona definitivno nije nova, a zamijenila je slavni ombre, kao puno prirodniji način bojenja kose.

frizura balayage 2017

Kod ove tehnike, prijelaz između obojenih pramenova nježan je i blag, tako da rezultat izgleda posve prirodno pa nimalo ne čudi da je zaludio žene diljem svijeta. No, na scenu je stigao novi balayage, s kojim bi moglo biti jednako.

Ženske frizure za srednju dužinu kose 2017

Po čemu se novi balayage razlikuje od starog? Po tome što se na gornjem djelu nalazi tamnija nijansa boje, a pri korijenu kose nekoliko nijansi svjetlija, zbog čega se stvara veća razlika nego kod klasičnog balayagea.

frizura za zene balayage 2017 (4)

Uz to, ovaj je jednostavnije za održavati, jer će se pravi izrast stopiti s tamnijom nijansom na vrhu pa nećete morati toliko često odlaziti frizeru, što je svakako prednost i za vaše vrijeme, ali i za vaš budžet.

balayage 2017

Slavne cure te beauty i fashion blogerice i influencerice odlični su dokaz da novi balayage postaje trend, ali i činjenice da će on jednako dobro pristajati curama s kraćom kosom te onima koje se mogu pohvaliti dužim uvojcima, koji izazivaju zavist.

zenske frizure 2017

Izvor: index.hr