Lifestyle

NOVA ZURKA, STARA FURKA: Da nam vođe ovako počešljaju tko zna kakav bi bio svijet

By  | 

velicanstvenatrojka

 

Dobro odijelo čini čovjeka, a dobra frizura ženu? Nakon ovih retuširanih fotografija možda razmislite još jednom o tome. Svijet bi, definitivno, bio sasvim drugačije mjesto da nam vođe izgledaju ovako.

Ruski predsjednik Vladimir Putin s punđom ili američki Barack Obama s dredloksima?

Ono što je teško zamisliti, ostvarili su u jednom studiju za fotografije. Čovjek se doista mora prupitati bi li bilo rata u Iraku da je George Bush na pregovore došao ovakav?

U nastojanju da prošire posao, plasirali su fotke svjetskih živućih i onih davno umrlih vođa, s frizurama koje doista mijenjaju kako gledamo na politiku. O privatnom životu pasioniranog svirača saksofona Billu Clintonu, na žalost, saznali smo iz usta Monice Levinsky. U ovakvom ga izdanju, međutim, nikada nismo vidjeli.

Što Vladimir Putin misli o krizi u Siriji postaje sasvim irelevantno kada čovjek pogleda ovu fotografiju. Ruski vođa izgleda kao da je upravo završio s heklanjem čarapa i priprema se popiti fini čaj…

..a iz profila to izgleda ovako:

Kista dobrog photoshopa nije bio pošteđen niti veliki vođa. Kim Jong-Un s repićem gotovo djeluje kao čovjek.

Ništa bolje nije prošao niti Barack Obama. Američki je predsjednik ipak aklasa za sebe, pa oblikovanje njegove kose ima više elemenata. Evo nekoliko verzija:

Obama poput nogomente zvijezde:

obama1…i Obama poput… nogometne zvijezde

Tu su i pokojni predsjednici.  J.F.K. uoči Kubanske krize:

…i njegov prijatelj i nasljednik Richard Nixson:

Doista, tko zna kakv bi svijet bio da nam vođe izgledaju ovako. No, treba biti pošten, svatko ima pravo na lošu frizuru, a u slučaju ovih lidera, ne i na loše odluke.