Tutorijal

Nova hit frizura: napravite polupunđu kao Jennifer Lopez

By  | 

Saznajte kako da napravite fenomenalnu frizuru za kojom su poludjele modne blogerke i dame koje prate trendove, a sve to po uzoru na Jennifer Lopez.

Foto: ProfimediaFoto: Profimedia

Riječ je o polupunđi, odnosno modifikovanoj ili “prepolovljenoj” verziji klasičnog konjskog repa. Potrebno je da imate gumicu za kosu koja je slična vašoj boji kose, nekoliko ukosnica i lak za kosu.

Možete koristiti lak za kosu ili sprej za sjaj, a otrkivamo vam mali trik: ukosnice poprskajte lakom kako bi vam bolje držale frizuru.

Sve što je neophodno jeste da odvojite polovinu kose, i započnete da je vezujete u rep, ali na kraju ne provlačite svu kosu kroz gumicu, već je pustite tako da formira omču.

Ono što je pogodno kod ove frizure jeste da će biti odličan izbor kako za dnevne, tako i večernje prilike. Takođe, ova polupunđa ostavlja dosta prostora za kreativnost. Možete je nositi visoko ili nisko, možete napraviti omču ili čvor od kose i na taj način je uskladiti sa svojom odjevnom kombinacijom.

Kejt Mara odlučila se za nisku polupunđu sa omčom u neurednom fazonu, dok se popularna Džej Lo odlučila za visoku polupunđu u varijanti čvora, a koji je vaš izbor?

 

izvor: lisa.rs