Kosa

Nova hit boja kose: Hoće li tigereye kosa biti popularnija od balayage?

By  | 

Nova tehnika bojenja kose tigereye po svemu sudeći bit će popularnija od balayage tehnike, a inspirirana je drevnim dragim kamenom. Već je okupirala Instagram, a ne sumnjamo kako će se o njoj još pisati. Pogledajte najljepše primjerke ovog novog trenda u bojenju kose.

zenska frizura tigereye

Tigereye ili tigrovo oko, drevni je dragi kamen smeđe boje sa zlatnim prugama i inspirirao je frizere da od njegovog izgleda rekreiraju predivne pramenove bogato smeđe s dozom zlatne. Ova tehnika je slična balayage tehnici jer pramenovi djeluju potpuno prirodno. Zapravo su to nijanse boje karamele, na čokoladno smeđoj bazi.

Ako želite postići ovaj look morate obojiti tople tamno smeđe tanke pramenove u zlatno plave. Što su vam pramenovi svjetliji, to će boja ljepše sjajiti i dolaziti do izražaja na kovrčavoj kosi na kojoj ovi pramenovi najbolje stoje. Ako imate toplu smeđu kosu, što čekate? Ili nazovite frizera i dogovorite termin ili napravite kućnu izvedbu ove predivne frizure. Pogledajte fotografije predivne kose za inspiraciju.

tigereye5_840_472 tiggereye4_840_472 tiggereye2_840_472 tigereye1_840_472

 

Izvor : fashion.hr