Tutorijal

Nova frizura vam može promjeniti život – evo kako! (VIDEO)

By  | 

hair

 

Često nam se čini kao da mi ili neko iz naše okoline već godinama nosi istu frizuru i kao da je ona postala dio ličnog identiteta te osobe.

Izgleda kao da se žene boje promjene i ne žele da ulože bar malo truda u svoj izgled. A upravo mala promjena, poput frizure, može iz korjena promjeniti naš život.

I ove zaposlene majke su godinama zapostavljale svoj izgled jer zbog obaveza na poslu, oko djece i kućih obaveza nisu imale dovoljno vremena ili volje da se posvete sebi. Međutim, frizer mnogih poznatih ličnosti,David Deng je otvorio vrata svog salona upravo damama kojima je promjena najpotrebnija.

(foto: Screenshot)

Njihovi izgovori za jednoličnu i zapuštenu frizuru  uglavnom su bili isti.“Stalno svoju kosu držim vezanu u rep ili punđu, rijetko kada je puštam”, požalila se jedna od žena. “I kada sam na poslu, i kada sam kod kuće, uvek sam ista”, rekla je duga majka. “Najbitnije mi je da ne moram da trošim previše vremena na kosu”, bila je želja treće.

“Ranije sam vodila računa o svojoj kosi, sada više nemam vremena za to. Skroz sam je zapustila”, samo su neki od komentara.

(foto: Screenshot)

Ovaj frizer je dokazao da nije poenta u skupim frizurama i kosi kojoj je potrebno mnogo održavanja, već da svaka žene može da bude lijepa uz malo truda.

Pogledajte nevjerovatno moćne transformacije ovih žena u videu.