Kosa

Neočekivana boja kose hit je ovog proljeća

By  | 
Boja crvenog vina na kosi
burgundy kosa
B
ordo kosa odlično stoji na svim teksturama kose, ali i paše uz sve tonove kože jer je jako prilagodljiva i upravo je zato postala hit ovog proljeća. Iako potpuno neočekivana za ovo godišnje doba, osvojila je dame na Instagramu. 

Boja crvenog vina ili poetičnije rečeno, boja burgundca, hit je nijansa za kosu ove sezone. Iako je izuzetno tamna i više bi odgovarala hladnijim mjesecima zime i jeseni, nekako je uspjela osvojiti dame koje su baš nju birale. Postala je popularna upravo zbog toga što nije rezervirana samo za svjetlu kosu, kao što je slučaj s brojnim bojama nego se odlično prima i za crne i smeđe nijanse bez prethodnog izbjeljivanja kose. Još jedna prednost bordo boje je što ima bezbroj nijansi pa možete izabrati baš onu koja odgovara vašem podtonu kože. Možete birati između klasične, boje burgundca, kestena, boje krvi ili bilo koje druge bordo nijanse.

Iako vam ova nijansa možda djeluje hrabro i intenzivno za proljeće, ako odaberete boju koja nije upečatljiva nećete puno odskakati, ali ako se želite istaknuti ovo je pravo vrijeme i prava boja za vas! Ako bordo nijansi dodate malo plave boje dobit ćete dubinu, teksturu i gustoću. Na gotovo crnoj boji dobit ćete predivan i sjajni efekt bordo pramenova, a ako je stavite samo na vrhove utoplit ćete svoju nijansu i postići razigranu puninu. Inspirirajte se fotografijama kojih je prepun Instagram i osvježite ovog proljeća svoju kosu jednom od nijansi crvenog vina.

burgundy kosa
burgundy kosa
burgundy kosa
burgundy kosa
burgundy kosa

Izvor: fashion.hr