Kosa

Nedelja mode u NY: Frizure koje ćemo nositi u 2016.

By  | 

Pravo sa nedelje mode u Njujorku (10.- 17. septembar 2015) saznali smo kakve će frizure biti apsolutni HIT na proljeće sljedeće godine. Iako su nam sada bliže misli o frizuri i toaletama za Novu godinu, predlažemo da prvi saznate šta će se biti glavni trend u narednoj godini.

S obzirom na to da nam se sedamdesete vratile na velika vrata, izgleda da nas neće brzo napustiti. I u 2016. godini sedmdesete će preplaviti modnu industiju, ali bjuti trendove.

Na reviji Dian Von Furstenberg sve je bilo u duhu sedamdesetih. Dizajnerka je bila inspirisana frizurama koje je nosila pa je Kedel Džener dobila neodoljive lokne i romantično cvijeće u kosi.

Pletenice izgleda nikada neće izaći iz mode! Na reviji modne kuće Herve Leger dominirale su pletenice oko glave koje se spuštaju u rep.

Visoka punđa će pronaći svoje mesto i tokom 2016. godine, ali ovog puta u malo drugačijoj verziji. Visoku punđu (ili popularnije “top knot”), samo spustite niže i dobićete ležernu i odličnu frizuru.

Ključ stila je u jednostavnosti, pa će zato i najobičnija pletenica poput one iz srednje škole djelovati odlično i lijepo u prvim proljećnim danima 2016. godine.

 Izvor: cosmopolitan.rs