Lifestyle

Nećete vjerovati koliko Barçina zvijezda troši na frizuru

By  | 

0524007.48

 

Navijači suparničkih klubova često ismijavaju najveću Realovu zvijezdu da previše vremena provodi ispred ogledala i brine o svome izgledu. No, ako ste mislili da se Barcelonini nogometaši ponašaju drugačije, grdno ste se prevarili.

Kako navodi katalonski dnevnik Sport, brazilski napadač za uređivanje kose svaki mjesec izdvaja više od 2000 eura, a na frizersku stolicu sjeda najmanje jednom sedmično.

Kad je došao u Barcelonu, Dani Alves i Rafinha su mu preporučili da se javi najpoznatijem lokalnom frizeruWagneru Tenoriju koji vodi brigu o brojnim slavnim osobama katalonske prijestolnice.

“Kad je Neymar prvi put došao kod mene, kosa mu je bila u očajnom stanju. Previše često je mijenjao i frizuru i boju kose. Za početak sam mu skratio kosu i krenuo s obradom. Danas ima svilenkastu kosu”, objasnio je Tenorio za Sport i dodao:

“Uvijek sam mu na raspolaganju. Radim u njegovoj kući, a Neymar šalje svoga vozača po mene. Teško mi je izračunati točnu cijenu usluge, ali ne radim za manje od 2000 eura mjesečno.”