Kosa

Ne sviđa vam se kako ste se ošišali? Donosimo pet rješenja!

By  | 

Svima nam se desilo da smo iz frizerskog salona izašle nezadovoljne i neutješne zbog nove frizure koja ne izgleda onako kako smo zamislile. Srećom, postoje neki trikovi koji vam mogu pomoći da što prije “pregrmite” period rasta kose i dolaska do željene frizure. Pronađite inspiraciju među ovim poznatim ličnostima!

Foto: Guliver/Splash
Foto: Guliver/Splash

Šarliz Teron – piksi frizura

Ponekad je jedini način da popravite učinjenu štetu – da počnete ispočetka! Naime, kako biste došli do željene frizure morate da se odlučite za ekstremni korak i “izravnate teren”. Na kraju krajeva, mnoge žene su nosile ovaku frizuru (i izgledale sjajno!), uključujući Hali Beri i Šarliz Teron.

Na koje još načine možete “popraviti” lošu frizuru pogledajte na sljedećim stranama…

Foto: Guliver/Splash
Foto: Guliver/Splash

Natali Dormer – pletenice

Još jedan dobar način da prikrijete djelove koji vam se ne dopadaju jeste da ih ispletete u sitne pletenice. Iako deluje neobavezno, ovakva frizura može da izgleda svečano, i glamurozno, baš kao u slučaju Natali Dormer na crvenom tepihu jedne filmske premijere.

Foto: Guliver/Splash
Foto: Guliver/Splash

Alis Delal – razdeljak

Ukoliko vam se posebno ne dopada jedna strana nove frizure, to lako možete rješiti promenom strane na kojoj inače nosite razdeljak i prebacivanjem kose preko problematičnog dijela frizure.

Foto: Guliver/Splash
Foto: Guliver/Splash

Rijana – ekscentrično

Iako će vam se to u prvi mah činiti nemogućim, pokušajte da prihvatite učinjenu “štetu” i iz nje izvučete najbolji mogući stajling. Možda je baš ovo ona jedna prilika u životu kada ćete izgledati neobično i ekscentrično? Ko zna – a vi ćete saznati samo ako probate!

Foto: Guliver/Splash
Foto: Guliver/Splash

Lejdi Gaga – perika

Ipak, ukoliko nijedan od gorenavedenih savjeta ne može da popravi ono što je vaš frizer uradio, uvek imate opciju da nosite periku. Iako nećete moći dugo da skrivate svoju pravu frizuru, vrjedi pokušati barem u prvo vrijeme!

Izvor: lepotaizdravlje.rs