Uncategorized

Najveći trendovi za jesen

By  | 

Prema najvećim ekspertima, u narednom periodu slijedi velik iizbor boja krenuvši od tamno plave nijanse do klasične plave nijanse.
Dakle, sa novom sezonom dolaze nam i nove odluke, kao što su novo piće, nova šminka, nova odjeća ali i nova boja kose. Kameleoni, tj. osobe koje vole mijenjati boju kose svake sezone znat će o čemu se radi te će vjerovatno i ove jeseni odlučiti se na neku promjenu. Kako je ljeto bilo vruće i uglavnom su se nosili prirodni tonovi, vrijeme je za neku nevjerovatnu promjenu, a mi vam donosimo prijedlog za najtraženije boje ove jeseni. Sigurni smo da ćete u velikoj ponudi, uspjeti odabrati neku za sebe i oduševiti u hladnim i kišovitim jesenjim danima.
Ove jeseni bit će traženi tamniji tonovi kao što su prirodno smeđi tonovi sa zlatnim ili svijetlim crvenim pramenovima, ali čak i tamnijim pramenovima od podloge. Također, tu će se naći i crna boja koja je neizostavna.  Bez obzira na sve, ukoliko uradite promjenu svakako će vam dobro doći.hair-black-2 hair-black-3 hair-bright-blonde-2 hair-bright-blonde-3 hair-copper hair-copper-2 hair-copper-3 hair-cranberry hair-cranberry-2 hair-cranberry-3 hair-face-framing hair-face-framing-2 hair-midnight-2 hair-sable-brown-3 hair-sable-brown-jessica