Kosa

Najslađe frizure za ovo ljeto

By  | 

Najslađe frizure za ovo ljeto

Frizure koje ćete lako napraviti sami

 

Svaka žena želi u svakom trenutku izgledati lijepo. Možda mislite da je to nemoguće postići i s kosom, međutim, uopće ne mora biti tako. Ako vam fali ideja što napraviti s kosom po ovim nesnosnim vrućinama, pogledajte naše prijedloge. Dugu kosu osim u rep, možete složiti i na bezbroj drugih načina. Eksperimenti su uvijek dozvoljeni, pa se nemojte ustručavati ovog repa kombinirati marame, šarene kopčice, pletenice sa šeširom… Modni dodaci poput naočala ili šešira podići će svaku frizuru kakva god ona bila.I kratko može biti slatko, zar ne? Cure s kratkom i poludugom kosom mogu odabrati lagane pletenice, kovrče ili jednostavno kremom za oblikovanje samo proći kosom i lagano je razbarušiti.Kakve vi frizure nosite ljeti? Škicnite naše prijedloga s Pinteresta!

Foto: Pintereset

Ljetne frizure – tutorijali

Pinterest kao i uvijek, vrvi odličnim idejama za što god poželite! Ovoga puta mi smo poželjeli frizure. Odabrali smo za vas par tutorijala koje vrlo lako možete napraviti same kod kuće – za to vam je potrebno sve par minuta, a frizura će biti postojana i po najvećim vrućinama i na plaži! Moglo bi se zaključiti da je naš odabir za ljeto svakako punđa, ali i podignuti repovi na sto načina. Zašto da nam bude vruće s raspuštenom kosom kada za to postoji rješenje? Naravno, nismo izostali ni frizure s dugom kosom koje možete vidjeti u nastavku… Mali detalj na raspuštenu kosu učinit će čudo, a frizura izgledati savršeno!

Podignut konjski rep s pletenicomTko kaže da rep mora biti običan? Podignite ga pletenicoma do sredine glave, svežite rep i voila!
Punđa, punđica…Duga kosa savršena je za ovu frizuru! Krenite kao da ćete složiti
visoki konjski rep, a zatim taj dio kose samo omotajte oko početka tog repa.

Pletenice+rep+punđa

Slatke pletenice nikad ne izlaze iz mode, a možete ih složiti na bezbroj načina.
Za ovu frizuru ispletite tanku pletenicu s jedne strane glave. Složite kosu u rep iz kojeg ćete isto tako isplesti pletenicu – a iz toga napravite punđu.
Efektno i jednostavno!


Neuredna visoka punđa

Savršena frizura za ljeto! Složite visoki konjski rep i uz pomoć spužve
i ukosnica napravite neurednu punđu.


 

izvor: zena.hr