Lifestyle

Najskuplji frizeri na svijetu

By  | 

Koliko su poznate zvijezde spremne odvojiti novaca kako bi njihova kosa bila u najljepšem izdanju, saznat ćete u članku koji slijedi.
Ovdje su neki od najbolje plaćenih stilista i njihovih salona u svijetu gdje je cijena astronomsko visoka:

Stilist Stuart Phillips je jedan od najskupljih frizera na svijetu. Milioneru Beverly Lateo svoju frizuru je platio nevjerojatnih 17 hiljada dolara!!!

maxresdefault

 

Sally Hershberger ima dva frizerska salona u gornjem i donjem dijelu New Yorka i otvara još jedan u Los Angelesu. Tokom svojih frizerskih godina okupila je mnogo puno celebrity klijenata poput Sandre Bullock, Toma Cruisa i Hillary Clinton. Cijene njezinih frizura kreću se od 600 dolara pa na više, ali najzanimljiviji dio je da gotovo i nema slobodnih mjesta – termin u ovom prestižnom frizerskom salonu treba rezervisati nekoliko sedmica unaprijed.

banner

 

Frédéric Fekkai je stilist više od 20 godina. Ima osam frizerskih salona; u Sohou, Dallasu itd. Njegova popularnost je vrlo visoka, pa ga često možemo vidjeti u raznim časopisima poput Vogue-a, a osim toga on uspio je popularizirati svoju vlastitu liniju proizvoda za kosu. Neki od njegovih poznatih klijenta su Liv Tyler i Kim Basinger. Prosječna cijena za šišanje je 600 dolara.

frederic-working-new

 

Orlando Pita ima najskuplje frizerski salon u svijetu, u New Yorku. Više od 25 godina stvara razne frizure, a njegovi celebrity klijenti su Madonna, Jennifer Connelly i Kirsten Dunst . Cijena njegovih usluga počinje od 800 dolara.

orlando-pita-hair-620km110812-1363289530