Lifestyle

Najpopularnije ženske frizure za 2015. – 10 frizura!

By  | 

Pogledajte galeriju od 10 najaktuelnijih frizura za 2015. godinu. Frizure su jednostvane, ležerne i ženstvene ali i sexy.

1. BOHO TALASI

kosa boh talasi

Razbarušena, ležerna i romantična. Te riječi najbolje opisuju Boho frizuru. Ova frizura sa puštenom kosom može se upotpuniti nekim detaljom u kosu ili pletenicom u koji ćete uplesti šiske ili dio kose.

2. BOMBSHELL FENIRANJE

feniranje iz korena

Feniranje sa izdignutim korjenom i kosom punom volumena vratilo se na velika vrata. Takva frizura je sexy, divlja i ženama podiže sampouzdanje. Za nju su vam potrebni pjena za kosu i krupni plastični ili samoljepljivi vikleri na koje ćete kosu naviti kada je isfenirate. I naravno, zaboravite ravno feniraje, uvijeni krajevi su važni!

3. LAŽNI UNDERCUT

undercut

Ne morate da ošišate kosu sa undercut-om, dovoljno je da zategnete jednu ili ove stranice i zakačite šnalom. Takođe, jako je popularan pletenica-undercut kada na jednoj stranici ispletete riblju kost uz glavu a drugi stranicu pustite da slobodno pada.

4. LOB – LONG BOB

lob long bob

Najveći HIT ove sezone svakako je Lob frizura. Srednja dužina je najaktuelnija i nose je svi!

5. NISKA PUNĐA

niska pundja

“Zalizana” kosa sa preciznim razdeljkom i niska punđa je frizura za svaki radni dan ali i svečanije prilike.

6. PODIGNUT KONJKI REP

konjski rep

Kod ove frizure važno je da napravite volumen u korjenu i istapirate profil. Rep ne treba da bude uglađen, već blago razbarušen.

7. BUBBLE NISKI REP

niski rep

Ako imate dugu kosu, ova frizura je pun pogodak. Lako se pravi a sigurno privlači pažnju!

8. NISKI TALASASTI REP

talasast niski rep

Ako imate talasastu kosu, ovu frizuru ćete napraviti za 30 sekundi. A ako imate ravnu kosu, ovaj efekat možete postići uvijanjem kose uz pomoć krupnog figara. U slučaju da je vaša kosa srednje dužine, frizuru sa niskim repom možete napraviti uz pomoć umetaka za kosu.

9. RETRO TALASI

frizura sa retro talasima

Retro talasi daju senzualan izgled i ženstvenost svakoj dami. Ipak za njih je potrebno i malo hrabrosti i suptilnog bezobrazluka.

10. OPUŠTENA PLETENICA

frizure_10_min01

 

Ovu laganu i jednostvanu frizuru možete malo i “raščupati” i učiniti još ležernjijom!