Kosa

Najpopularnije boje kose za jesen/zimu

By  | 

8960_big

Ako vam već nije do promjene frizure, promijenite onda barem njenu boju ili nijansu

 

Hladniji mjeseci savršena su prilika da osvježite i ponovo oživite izgled svoje kose. Ono što je dobro jest što sadašnje boje za kosu više ne oštećuju kosu kao prije, a mnoge od njih čak i maju formule ojačane svilom, aminokiselinama, proteinima i hidratizirajućim sastojcima. Što znači da će vaša kosa izgledati (i biti) ljepša, zdravija i sjajnija.

 

PROČITAJTE JOŠ:(FOTO) IZBOR 10 NAJLJEPŠIH BALAYAGE FRIZURA

Niste sigurni za koju se boju odlučiti? Ne morate se odlučiti za drastičnu promjenu već za nekoliko tonova tamniju ili svjetliju od trenutne boje. A ako niste za stalnu promjenu uvijek možete isprobati polutrajne boje ili preljeve. Što se nijansa tiče, ovo su trenutno najpopularnije boje za kosu…

Šampanj plava

Ako imate plavu kosu – isprobajte šampanjac placu boju, odnosno toplu zlaćano plavu nijansu koja je blizu nijanse ukusnog alkoholnog pjenušavog pića.

Medeno zlatna

Želite promjenu ove jeseni? Isprobajte toplu tamnoplavu nijansu s tračkom crvene koja će se na jesenskom suncu predivno ljeskati u boji meda.

Strawberry zlatna plava boja (crvenkasto plava)

Ovo je jedna od najpopularnijih boja ove jeseni, pa ako ste plavuša zašto ne biste isprobali svojoj plavoj kosi dodati crvenkast sjaj?

Svjetlo smeđa s plavim pramenovima

Odlična kombinacija kad je u pitanju jesensko osvježavanje boje kose – plavi pramenovi pomoći će otvoriti i razvedriti lice, bez drastične promjene boje.

Intenzivna čokoladno smeđa boja

Topla čokoladna smeđa boja odličan je odabir za brinete, a ako želite zanimljivu promjenu – pokušajte vrhove kose posvijetliti kako biste dobili popularni ombre look.

Kestenjasto-crvena boja

Još jedna savršena boja za ovu sezonu – predivna, bogata crveno-smeđa nijansa savršeno će se uklopiti u okolinu u hladnijim mjesecima i predivne boje jeseni.

Tamna kestenjasto smeđa boja

Intenzivna smeđe-crvena boja pravi je hit jeseni, a ovo je tamnija varijanta gornje boje. Ovo je odlična promjena za sve tamno-smeđokose dame kojima je dosadila beživotna kosa bez sjaja.