Kosa

Najpopularnija frizura sezone: Hit boja kose za zimu 2015!

By  | 

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Postoji toliko mnogo različitih stvari koje možete da uradite sa bojom kose, ali tu je i mnoštvo načina da stvorite šik, zabavan izgled u zavisnosti od toga šta želite.

Frizer Šelej Gregori je napravio svoj stil, koji je nazvan Candy unicorn hair.Stilista je iz Las Vegasa, a inspiraciju za novi trend pronašao je u Laduree Macaronsima i poslastičarnici, koji se mogu naći u Parizu.

– Bio sam tamo pre nekoliko godina i sjećam se da sam se zaljubio u paletu boja, rekao je Gregori. Znajući gde je Gregori pronašao svoju inspiraciju, zaista možete videti kako se igrao u procesu izvršenja. Raznovrsnost boja može da unaprjede cjelokupni izgled, dajući zaista jedinstvenu frizuru.

To je fizura sačinjena od paleta boja koje odgovaraju bilo kojoj sezoni, a zima je najidealnije sezona za ovu kosu, jer izgleda zapanjujuće sa snježnom pozadinom.

Macaron trend može probuditi skriveno dijete u svakoj ženi, postoji nešto tako magično i mistično što ponekad nedostaje u odraslom dobu.

Candi Unicorn je napravljena od sedam boja: plave, mint zelene, ljubičaste, pink, boje breskve, srebrne i žute. Ovu frizuru je Gregori prvi put predstavio na svom Instagram profilu.


Candi Unicorn – Macaron trend je sjajan za predstojeće praznike i lude novogodišnje žurke.