Lifestyle

Najljepše frizure uzvanica na reviji Stelle McCartney

By  | 

Održana prezentacija nove kolekcije Stelle McCartney za jesen 2016.

Poznata dizajnerica na ovoj svečanosti okupila je mnoge poznate dame. Pogledajte tko je sve posjetio reviju i na kome smo uočili najzanimljivije frizure

Lily Collins

Prepoznatljiva po svojim gustim obrvama, lijepa glumica odlučila se za neobaveznu frizuru i raspuštenu kosu, s naglaskom na sve popularniji razdjeljak po sredini.

Gwyneth Paltrow

Kraljica ležernosti, holivudska glumica Gwyneth Paltrow, sve češće bira popularne beach uvojke, dodatno naglašavajući pramenove različitih nijansi plave, koje već duže vrijeme nosi.

Katy Perry

Ona nas je navikla na ekscentričnost! Katy Perry ni ovoga puta nije nas ostavila ravnodušnima, pa je svoj duži paž dijelom prekrila plišanim turbanom smaragdnozelene boje.

Kate Upton

U posljednje vrijeme bar jedna holivudska zvijezda na nekoj svečanosti mora imati top knot punđu, a ovoga puta to je bio supermodel Kate Upton. Savršen odabir frizure uz crveni ruž na usnama!

Kiernan Shipka​

Mlada glumica i zvijezda nekadašnje hit serije “Momci s Manhattana” odlučila se za kovrčavu frizuru koja možda ne priliči njezinim godinama, ali koju ona nosi s velikom dozom šarma!

Emillia Clarke

Paž je i dalje neizbježan, a njega već duže vrijeme na crvenim tepisima diljem Hollywooda promovira Emillia Clarke, zvijezda serije “Igra prijestola”.

Izvor: grazia.hr