Kosa

Najljepše frizure i šminka holivudskih dama na premijeri “Ratova zvijezda”

By  | 

Vodeći trendove u make-upu i frizurama

Dugoočekivana premijera novog nastavka filma “Ratovi zvijezda” okupila je brojne holivudske uzvanike. Crvenim tepihom prošetale su neke od najpoznatijih glumica i tom prilikom prikazale vodeće trendove u make-upu i frizurama. Ovo su najupečatljivije među njima

Lupita Nyong’o

Lijepa Oskarovka i jedna od glavnih glumica u filmu svoj besprijekoran ten naglasila je usnama u koraljnocrvenoj nijansi.

Sofia Vergara

Pojavivši se prvi put na nekom događaju kao gospođa Manganiello, Sofia Vergara je svojevrstan hommage legendarnom filmu dala svojom frizurom napravljenom po uzoru na princezu Leiju.

Elizabeth Banks

Popularna komičarka odlučila se za all-natural look – minimalan make-up i ne pretjerano oblikovanu frizuru.

Sarah Hyland

Kolegica Sofije Vegare u seriji “Moderna obitelj”, mlada Sarah Hyland odlučila se za diskretan make-up, srebrni smokey eyes i blago podignutu kosu.

Jaime King

Mat crvene usne bile su hit na sinoćnjem crvenom tepihu, a ponosno ih je pokazala i glumica Jaime King, uz plavu kosu podignutu u neobičnu frizuru.

Daisy Ridley

Zvijezda u usponu i glavna protagonistica filma “Ratovi zvijezda” blistala je na svom prvom važnijem crvenom tepihu, uz nude usne i lijepo oblikovane kovrče.

Zendaya

Pomalo nesvakidašnji outfit za crveni tepih – dolčevitu – Zendaya je nadogradila glamuroznim make-upom i elegantnom frizurom sa sve popularnijim razdjeljkom na sredini.

Gina Rodriguez

Zvijezda serije “Jane the Virgin” naglasak je stavila na svoju dugu tamnu kosu, uz blago naglašene pink usne i klasičan smokey eyes.

 

Izvor : grazia.hr