Kosa

Najljepše frizure za novogodišnju noć (FOTO)

By  | 

Nova godina nam se bliži, a time se i pripreme za najluđu noć privode kraju.

Ako ste već našle savršenu odjevnu kombinaciju za novogodišnje veče, onda smo sigurni da vam sada treba pomoć oko frizure koju biste mogle da ponesete.

Stoga su naša današnja inspiracija poznate ljepotice, koje su na crvenom tepihu ponjele najrazličitije, ali veoma uglađene i ženstvene frizure, koje biste slobodno mogle da ponesete u novogodišnjoj noći.

Pogledajte najljepše frizure poznatih ljepotica koje možete ponjeti u novogodišnjoj noći.

Dancing Queen

Budite prava Dancing Queen u novogodišnjoj noći, tako što ćete poneti balerina punđu, poput ove koju je na crvenom tepihu nosila Lili Oldridž.

najlepse-frizure-za-novogodisnju-noc-lili-oldridz

Holivudska diva

Ako želite da u novogodišnjoj noći izgledate kao prava holivudska diva, odlučite se za frizuru poput ove koju je jednom prilikom nosila Gven Stefani.

najlepse-frizure-za-novogodisnju-noc-gven-stefani

Glamurozni talasi

Ukoliko želite da postignete veličanstven izgled u novogodišnjoj noći, odlučite se za frizuru Džoan Smols.

najlepse-frizure-za-novogodisnju-noc-dzoan-smols

Kao iz bajke

Ako želite da izgledate kao princeza u novogodišnjoj noći, ponesite uglađenu punđicu sa pletenicama, kao što ju je ponjela Margot Robi.

najlepse-frizure-za-novogodisnju-noc-margot-robi

Moderna devojčica

Amanda Sejfrid se odlučila za pomalo atipičnu frizuru, jer je kosu podigla u rep, a zatim je “ukrasila” elegantnim talasima.

najlepse-frizure-za-novogodisnju-noc-amanda-sejfrid

Party chic

Behati Prinslu je poznata kao prava party devojka, a ako se i vi tako osjećate, onda ova manekenka može biti vaš uzor za novogodišnje veče. Nama se veoma dopala ova pletenica, koja je sasvim klasična, a s druge strane potpuno šik.

najlepse-frizure-za-novogodisnju-noc-behati-prinslu