Kosa

Najgori beauty trendovi u 2015. godini

By  | 

Iako nam šminka i frizura služe da, u određenoj mjeri, izrazimo svoju individualnost, neki od beauty trendova čestio prelaze granicu dobrog ukusa. Sa sve većom rasprostranjenošću Instagrama neke od ovih trendova nije bilo moguće zaobići tokom ove godine, a ovo su oni koje sa sigurnošću možemo svrstati u kategoriju najgorih.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Klovnovsko konturisanje

Klovnovski način konturisanja jedan revolucionarni trend u šminkanju ipak odvodi do ekstrema. Ovaj način konturisanja nikako ne laska vašem licu i čini da izgledate kao lik iz stripa.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Svjetlucave brade

Praznična euforija otišla je predaleko u trenutku kad su se pojavili muškarci koji su svoje brade farbali u svetlucave nijanse. Neki su otišli korak dalje i ukrašavali ih raznim prazničnim dekoracijama…jednostavno – ne!

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Svjetlucavi koren

Zbog ovakvog poduhvata pokajali biste se već poslije nekoliko pranja kose, jer biste u njoj zasigurno i dalje pronalazili ostatke šljokica.

Foto: PR
Foto: PR

Umeci za muške punđe

Iako su muške punđe ove godine bile najtraženiji pojam na Guglu u vezi sa kosom, nošenje ovakvih umetaka apsolutno je neprihvatljivo.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Neobične boje kose

Ove godine bili smo svjedoci brojnih trendova u farbanju kose, ali što je previše – previše je! Eksperimentisanje je zabavno, ali u svemu treba imati mjere.