Aktuelnosti

Najbolji tretmani lica za vašu kožu

By  | 

Dermatološki estetski tretmani posljednjih su godina postali pravi hit među poznatim damama, ali i običnim ženama koje žele uljepšati i pomladiti svoju kožu, ukloniti znakove starenja i postati najbolja verzija sebe. S obzirom na to da se znakovi starenja prvo javljaju na licu, cijela industrija ljepote okrenuta je sastojcima i tretmanima koji poboljšavaju teksturu i kvalitetu kože, kako bi je što duže očuvali glatkom, čvrstom i mladolikom. ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Imajući na umu da se rezultati vide na licu još dugo nakon tretmana, njihova cijena je postala prihvatljiva, omogućivši izvrsne i dugotrajne rezultate. Donosimo vam nekoliko tretmana kojima možete značajno popraviti kvalitetu, teksturu i izgled svoje kože, a koji ne koštaju čitavo bogatstvo.PARIS FASHION SHOW SUMMER 2016

Mezoterapija

Mezoterapijom se naziva metoda kod koje se lijekovi, ljekovite supstance i aktivni sastojci injiciraju u mezodermalni sloj kože koji se nalazi neposredno ispod površine. Mikrocirkulacija u tom sloju ima vrlo važnu ulogu u apsorbiranju aktivnih supstanci, pa se mezoterapijom može postići vrlo snažan efekt u regeneraciji kože. Ovisno o individualnom stanju kože, mezoterapijom se mogu aplicirati hijaluronska kiselina, vitamini, minerali i antioksidativna sredstva koja potiču fibroblaste na produkciju kolagena i mladog vezivnog tkiva. Mogu se koristiti i elementi u tragovima poput nikla, magnezija i cinka koji imaju važnu funkciju kao katalizatori u energetskim procesima unutar ćelije. Prije tretmana analizira se stanje kože pacijenta kako bi se odabrale supstance koje će se primijeniti, a tretman je posebno djelotvoran na izuzetno osjetljivim dijelovima tijela poput čela, područja oko očiju, vrata i dekoltea.2Rezultati mezoterapije prvenstveno se odnose na vraćanje vlage, sjaja i tonusa, brisanje sitnih bora i otklanjanje sivkastog, umornog tena.

Dermaroler

Dermaroler je maleni valjak prekriven sitnim iglicama, koje prelaženjem preko kože lica stvaraju mnoštvo sitnih mikrokanalića. Funkcija tretmana dermarolerom je osigurati bolje prodiranje i djelovanje seruma kroz nastale mikrokanaliće, što povećava djelotvornost aktivnih sastojaka. Prilikom zahvata može se na kožu aplicirati hijaluronska kiselina, vitamini, ferulična kiselina, ili neki drugi antioksidans. Dermarolerom je moguće ukloniti manje i veće bore lica i dekoltea, obnoviti kožu oštećenu suncem, ukloniti stare ožiljke od akni i zagladiti teksturu kože, stimulirajući ju da se obnovi i liječi sama prirodnim putem. Tretman je vrlo blag za kožu, ne uništava tkivo i površinski sloj kože, a lice ne doživljava nikakvu traumu. Nakon tretmana tijelo će samo obnavljati kožu u njenim dubljim slojevima, stvarat će se novi kolagen i povećati prokrvljenost kože, a vidljivi znakovi regeneracije javljaju se nakon otprilike 6 sedmica.?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Skinbooster

Osim klasične mezoterapije kojom se u kožu apliciraju aktivni sastojci poput vitamina, minerala i kiselina, izvrsne rezultate u pomlađivanju pokazuje tretman skinboosterima. Skinboosteri pružaju snažnije rezultate od klasične mezoterapije, jer se njome u kožu apliciraju boosteri hijaluronske kiseline, koja će osobama zrelije kože dati vidljivije rezultate. Za razliku od dermalnih filera hijaluronske kiseline, skinboosteri licu ne dodaju volumen, već samo nadoknađuju hijaluronsku kiselinu, hidratiziraju kožu iznutra i stimuliraju proizvodnju novog kolagena u koži. Skinboosteri mogu vrlo uspješno umanjiti posljedice vanjskih faktora poput dehidracije kože nastale zbog pretjeranog izlaganja suncu, a nakon tretmana koža je blistava, revitalizirana i vidljivo glatke, meke teksture. Iako estetski tretmani nisu jeftini, učinak koji postižu na kvalitetu kože, njenu teksturu, zaglađenost i mladolikost, čini ih vrijednima. A usporedimo li ih s estetskim operacijama poput hirurškog face liftinga, za ove neinvazivne tretmane zaista nije potrebno bogatstvo, posebice ako uz savjet dermatologa odaberete onaj koji je vašoj koži najpotrebniji.

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????