Aktuelnosti

Najbolje Halloween frizure!

By  | 

Noć vještica samo što nije stigla, a to znači da je vrijeme da pripremate svoje frizure i kostime. Tradicija slavlja Halloween je došla nedavno. U zapadnim zemljama, Dan svih svetih je tradicionalni poganski praznik, sa šarenim, neobičnim nošnjama, šarenim šminkama, nevjerojatnim frizurama, glavama bundeve i praznim kolutovima u noći od 31. oktobra do 1. novembra. Savremena mladost ne propušta priliku da impresionira druge na njihov izvanredan način, da pokaže maštu u šminkanju ili stylingu.

Noć vještica predstavlja idealnu priliku da pokažete svoju kreativnost kako sa šminkom, tako i sa vašom kosom. Nije svakome zabavno prerušiti se u vješticu, vampira ili šišmiša za Noć vještica, stoga smo vam pripremili alternativne frizure ako želite prerušeni proslaviti noć mrtvih duša. Kreativnost je krilatica pravih frizura za Noć vještica. Nema granica u izražavanju predodžbi mračnoga i nadnaravnoga. Nitko se ne može žaliti na nedostatak nadahnuća za prerušavanje. Nema razloga da ne date maha mašti.

Pokažite svoju šarenu kosu ili periku koja će se slagati sa vašim kostimom. Istaknite se kao crvenokosa sa izgledom inspirisanim Little Mermaid ili ružičastom bojom kao Harley Quinn iz ekipe Suicied  Squad.

U nastavku vam nudimo neke od najzanimljivih frizura koje vam mogu biti inspiracija.

hair for halloween

hair halloween red

halloween oramge hair

halloween color

hair color for halloween

halloween hair color

Amazing-Halloween-Hair-Color-Ideas-in-2020-03

amazing hair

color halloween

hair

colorfull halloween

halloween

halloween hair

losangelesmermaid

noć vještica

halloween style

style hair halloween

79724c054a0246a2dc42e5fbc4027532

amazing hair for halloween

d720e27efca218a4c70e38f536645182

c5ae67e3149fdd073b1c43ca484af601

hair color halloween

halloween blue

halloween hair blue

hair halloween

halloween hair style