Kosa

Najbolje frizure sa šiškama

By  | 

Sigurni smo da je svaka od vas bar jednom probala frizuru sa šiškama i sigurni smo da je dosta vas ostalo njihov fan i da ih i dan danas nosite.

Eksperti za modu kažu da će vas šiške instant podmladiti i učiniti da izgledate svježije.

Eto dobrog razloga da ih probate, ako do sad niste!

U današnjem postu donosimo vam izbor najljepših frizura sa šiškama, a vi izaberite onu koja najviše odgovara vašem obliku lica i vašoj ličnosti, stilu, fazonu…

 

1. Duga polupodignuta kosa – Izgleda romantično i ženstveno, blago će skloniti kosu i istaći crte lica.

2. Piksi sa kratkim šiškama – Ovo je definitivno jedna od najpopularnijih frizura posljednjih nekoliko sezona. Divno će pristajati vama sa malom glavom i pravilnim crtama lica.

3. Ravne guste šiške sa stepenastom kosom – Odlično pristaje gustoj kosi, uokviriće lice savršeno, tako da obavezno treba da je probate!

4. Kratki paž sa ravnim šiškama – Krate frizure su u trendu, a ova će sigurno biti primjećena!

5. Piksi sa šiškama na stranu – Šta reći o ovoj frizuri osim da je pravo malo savršenstvo! Šik je, trendi i ženstvena!

6. Duboki razdeljak sa strane. kose šiške i retro talasi – Savršena kombinacija za svečane prilike kada želite da izgledate glamurozno!

7. Razdeljak na sredini, šiške sa strane, duža stepenasta kosa – Ako volite klasiku i niste za pretjerano eksperimentisanje sa frizurama ovo je pravi izbor za vas.

8. Ravni paž, duboki razdeljak sa strane i šiške sklonjene sa lica – Preslatko, zar ne! Nas podsjeća na duh francuske mode.

9. Pletenica sa strane i razbarušene šiške – Ova frizura odiše boho stilom koji neprikosnoveno vlada ljetnjom beauty scenom.

10. Polukružne ravne šiške i ravan paž – Za jedan avangardni izraz izaberite baš ovakvu frizuru. Garantovano ćete biti drugačije od svih!

11. Istanjene šiške i talasi u kosi – Idealno za romantične duše koje vole nježnost, zagrljaje i imaju poseban senzibilitet i senzualnost.

12. Kraće istanjene šiške i kosi paž – Za prave vamp dive, pogotovo ako se ofarbate u crno i na usne stavite crveni karmin!

 

Izvor: mogujatosama.rs