Tutorijal

Najavljujemo: Frizerska edukacija “Muške frizure i brade” u Sarajevu

By  | 

Zbog velikog interesovanja Frizerland Sarajevo i Alen’s Barbershop zajednički organizuju još jedan workshop posvećen muškim frizurama i bradama. Broj mjesta je ograničen a Edukacija počinje u utorak (12.12) u 10.00 h. Edukator je Alen Demirović frizer i vlasnik salona Alen’s Barbershop koji u cijeloj BiH prezentira i edukuje svoje kolege iz oblasti muškog šišanja, brijanja i njege odnosno održavanja brade.

Alen Demirović

Kontinuirana edukacija i napredovanje je temeljni preduslov za poslovni uspjeh. Zbog toga, Frizerland Sarajevo u saradnji sa Alenom Demirovićem, polaznicima ove edukacije nude ovu vrstu “Work Shopa”  kako bi bili sigurni da frizeri prate svjetske trendove.

Alen Demirović

Muška frizura ili brada je odraz individualnosti i mora isticati najbolje na licu, te skrenuti pažnju s eventualnih nedostatka. Imajući u vidu da izgled neke osobe umnogome zavisi od kose, sama promjena oblika frizure može značiti i promjenu cjelokupnog stila.

Alens Barber Shop

Mjesto održavanja “Work Shop” radionice je Edukacioni centar koji se nalazi u sklopu poslovnog objekta Frizerland Sarajevo (Dobrinja, Branislava Nušića 172).

Frizerksa-edukacija

U radionici će biti predstavljene nove tehnike šišanja muških frizura kao i edukacija modernih frizura i brada.

Program ove edukacije je :

– Edukacija tehnika šišanja

– Edukacija njege brade

– Edukacija brijanja

– Aktuelno – Trend – Moderne muške frizure

– Pitanja i odgovori

Frizerland Sarajevo

Broj frizera koji mogu učestvovati je ograničen, a svi učesnici sa sobom moraju donijeti alat ( Makaze, mašinica za šišanje, britva i češalj )

Cijena edukacije je 50.00 KM.

Edukacija počinje u utorak (12.12) u 10.00 h.

Prijaviti se možete putem broja telefona 033 473 061 ili Vibera 062 396 112 ili putem facebook stranice ovdje.