Kosa

Muška hit frizura „MAN BUN“

By  | 

Za svaki priliku, uz svaki stil, ultimativni hit sezone proljeće-ljeto-jesen 2015: man bun, punđa koja će učiniti da izgledate upečatljivo i stilizovano! Sajt „Mensfitness“ je sproveo anketu na 100 žena kako bi utvrdio da li one zaista vole muškarce sa punđama.

man bun 1Jedna od najpopularnijih muških frizura u poslednje vreme je sigurno – punđa (poznatija kao man bun)! Sve je počelo tako što je slavni Džared Leto skratio svoju kosu, smotao je u malu i neobaveznu punđu i voilà! Djevojke širom sveta su počele da uzdišu. Danas postoji više vrsta, i gotovo da se uklapaju u svaki stil. Classy ili urbano, potpuno je svejedno. I dalje izgleda podjednako dobro, piše Elle.

Kris Hemsvort, Dejvid Bekam, Džared Leto i Leonardo Dikaprio imaju jednu zajedničku stvar: nose punđu.

Očigledno je žene otkidaju na poznate muškarce sa punđama, ali šta je sa prosječnim čovjekom? Da li bi ih privukao muškarac u gradu koji ima messy punđu na glavi?

Pitali smo 100 žena i evo šta su nam odgovorile:man bun

  • „Uvijek sam iza muškaraca sa punđom, a ne pored njih“ – 5 ispitanica
  • „Naravno, zašto da ne“ – 21 ispitanica
  • „Možda, ali to nije nešto što tražim i primećujem“-43 ispitanice
  • „Apsolutno ne“ – 31 ispitanica

DJELJENJE GUMICE ZA KOSE SA PARTNEROM

Interesantno je da je većina devojaka prokomentarisalo gumice za kosu.

„Ne umijem da objasnim šta je tako seksi kod muških punđa. Možda je to faktor mogućnosti da djelite gumice za kosu sa svojim dečkom. U svakom slučaju, volim ih“, kaže Viktorija.

„Volim da te povlačim za kosu, ali mrzim činjenicu da si ukrao moju gumicu za kosu. Dovoljno je što ih ja stalno gubim“, kaže Meri.

man bun 4NEKOLIKO ZAPAŽANJA DAMA O MUŠKIM PUNĐAMA:

„Na TV-u viđam muškarce koji izgledaju tako seksi sa muškom punđom dok oni u svakodnevnom životu izgledaju tako prljavo i masno. Ako želite da oduševite sve punđom, morate stalno da se tuširate i perete kosu redovno“, Grejs.

„To je tako drugačije i seksi“, Laura.

„Muška punđa oslikava najviši nivo samopouzdanja i muževnosti što je veoma seksi“, Tomi.

 

Izvor : infocentrala.rs