Kosa

Može li rep izgledati glamurozno?

By  | 

Može – evo kako!

Naučili smo da je niski rep frizura koju napravimo na brzinu, kad smo opušteni u vlastita četiri zida, no da ova klasična frizura može biti itekako elegantna i glamurozna pokazao nam je tutorial za sofisticirani niski rep u koji smo se zaljubili.

Za frizuru koja vas ne bi posramila čak niti na najsvečanijim prigodama ne treba vam mnogo vremena niti truda. Jednostavni odmak od klasike ono je što ovu frizuru čini bezvremenski lijepom, delikatnom i nosivom u svim prigodama. Slijedite korake i naučite kako napraviti savršenu, efektnu, a opet jednostavnu frizuru za nadolazeće blagdane koja će pristajati i laskati svakom make upu, ali i odjeći – od košulje i pencilsuknje preko all black rockerskog outfita do svečane toalete, nije li ova frizura nosiva u baš svakoj prigodi?

1. Počnite podijelivši razdjeljak na stranu koji će laskati većini oblika lica. Izdvojite pramen na svakoj strani razdjeljka tako da jedan bude deblji od drugog. Odignite kosu od ostatka.

hair
2. Od ostatka kose privežite niski rep. Od nezavezane kose koju ste odvojili od repa uzmite manji pramen i omotajte ga oko repa.
hair
3. Deblji pramen zatim zavrtite oko vlastite osi i ponovno ga privežite oko repa. Učvrstite ukosnicama.
hair
4. Učvrstite frizuru lakom za kosu.
 hair
J.S.
Foto: Lauren Perlstein
Izvor : fashion.hr