Kosa

Maturalna večer uz najljepšu frizuru

By  | 

Neka večer koja se pamti bude savršena u svakom pogledu

 

Maturantice, došao je red i na vas da proslavite kako spada večer koju sve čekate! Nakon što ste odabrale haljinu, vrijeme je došlo da izaberete pravu frizuru, a prikladno tome i make-up. Svakako pripazite na to da haljina koju birate bude nosiva, udobna i da pristaje vašem obliku tijela. Sve isto vrijedi i za frizuru te šminku. Pregledali smo za vas Pinterest koji obiluje predivnim fotkama, a u njima ćete sigurno pronaći inspiraciju ili ideju za nešto slično (a možda i isto).

Izvor: Pinterest

Maturalna frizura

Ovisno o dužini vaše kose, ali i željama koje imate, odaberite frizuru za svoju maturalnu večer. Ako imate kratku kosu, mogućnosti vam nisu previše velike, ali svakako se potrudite da bar na neki način istaknete kosu umetkom, kopčom, cvjetićem i slično. Frizerka će vam sigurno znati pomoći u tome.

Za poludugu i dugu kosu neće biti nikakvog problema. Ako se odlučite na raspuštenu kosu, možete birati između laganih kovrča koje će super izgledati ako ih spojite pramenovima u pletenicu, pundžu ili bilo što želite. Podignuta frizura izgleda elegantno i profinjeno u svakom trenutku, a odlično je to što se može složiti na milijun načina. Pogledajte naše prijedloge!