Aktuelnosti

Marrakesh Miracle – magična maska za kosu!

By  | 

Predstavljamo vam proizvod poznatog i hvaljenog američkog brenda Marrakesh, odnosno Marrakesh Miracle Masque – magičnu masku za kosu, sa uljem argana i konoplje.

Prva zanimljiva stvar kod ove maske jeste što sadrži ulje sjemena konoplje. Ulje sjemena konoplje je jako dobro, jer sadrži savršeno izbalansiran odnos omega-6 i omega-3 masnih kiselina, bogato je antioksidantima, brojim mineralima, sadrži veliki prcenat proteina, ima mnogo benefita za kosu, ali i kožu i opšte zdravlje.

MARRAKESH 1

 

Maska je namijenjena svim tipovima kose, naročito je pogodna za kosu oštećenu farbanjem, isušenu toplotom i jakim stajling preparatima. Duboko tretira i oživljava beživotnu kosu. Smanjuje vrijeme  feniranja za 50%, spriječava nemirno letenje kose, definiše i umiruje neposlušnu kosu. Odlična je za zdravlje kose.

Marrakesh Miracle maska ima upečatljiv, jači miris, pomalo egzotičan, koji se jako dugo zadržava na kosi.

MARRAKESH MASKA!

 

Svi Marrakesh proizvodi bazirani su na arganovom ulju iz Maroka i uljem sjemena konoplje. Ono što je svakako za pohvalu jeste činjenica da su svi Marrakesh proizvodi bez sulfata i parabena, totalno veganski i animal-friendly.

Marrakesh proizvodi se ne testiraju na životinjama, ne sadrže isušujuće alkohole, THC, Propylene Glycol, sulfate i parabene, i deklarišu se kao prirodni.

marrakesh maska

marrakesh sastav

marrakesh

 

Marrakesh Miracle maska preporučuje se za upotrebnu jednom sedmično i držanje na kosu 10-15 minuta. Lahko se nanosi i lijepo razmazuje po kosi.  Lahko se ispira i nakon ispiranja nema masnog traga. Pri ispiranju kosa upija veliku količinu maske. Nakon upotrebe kosa je dosta mekša, ima jako lijepu formu. Kosa je lijepo nahranjena, ne dolazi do smanjenja  volumena, već kosa djeluje gušće i na dodir je jako mekana.

BeFunky-collage (3)

 

BENEFITI KORIŠĆENJA MASKE:

  • Jedinstvenost. Potpuno prirodni proizvod, bez sulfata i bez parabena pruža dubinsku njegu i čuva boju kose.
  • Miracle Masque je prilagođena svim tipovima kose gruboj/finoj, debeloj/tankoj, tretiranoj/prirodnoj.
  • Idealna je za kosu oštećenu bojenjem, tretiranu i isušenu toplotom i jakim stajling preparatima.
  • Smanjuje vrijeme feniranja do 50%.
  • Spriječava nemirno letenje kose, definiše i umiruje kosu. Kontroliše neposlušu kosu
  • Jača kožu glave i kutikulu kose. Odličan je za dugoročno zdravlje kose.
  • Rezultati su svilenkasta, poslušna, sjajna i zdrava kosa.

Marrakesh Miracle masku možete kupiti u radnjama Frisa Sarajevo.