Lifestyle

Malo je promijenila frizuru i odmah izgleda mlađe

By  | 

Glumica Naomi Watts poput mnogih slavnih lica nije propustila doći u Pariz i biti dijelom Tjedna mode, a sve je oduševila novom bojom kose i mladolikim izgledom.

 

ARRIVEES DEFILE ARMANI HAUTE COUTURE FEMME - FASHION WEEK DE PAR

 

Na modnoj reviji Armani Prive glumica Naomi Watts sve je oduševila bijelom haljinom i novom bojom kose. Plava boja njezin je zaštitni znak, ali izgleda da ju je još malo posvijetlila i odlično joj stoji.

Četrdesetšestogodišnja glumica odmah je dobila mnogobrojne pohvale za svježiji izgled, a uz platinastu boju kose i bijelu Armanijevu haljinu strani mediji su je počeli uspoređivati sa slavnom Marilyn Monroe, samo u puno modernijem izdanju.

Inače je u braku s glumcemLievom Schrieberom, a u Pariz je došla sama, ali nije joj nedostajalo pažnje. Svi su se divili njenim istesanim vitkim nogama, ali i rukama koje su se isticale u haljini s tankim vezicama oko vrata.

Iako je frizura bila složena tako da je dosta kose bilo uz lice, ne može se osporiti da Naomi izgleda mlađe, a možda je ovaj put sve samo stvar dobro pogođenog make-upa i cjelokupnog stylinga.

naomi-watts-chrissy-teigen-giorgio-armani-prive-show-07

 

 

izvor: tportal.hr