Aktuelnosti

Makeup look za novogodišnju noć!

By  | 

Andreia Professional okuplja širok asortiman kozmetike i drugih proizvoda za njegu noktiju, lider na portugalskom profesionalnom tržištu i prisutan u nekoliko zemalja širom svijeta, od Evrope preko Bliskog Istoka i Azije. Andreia Professional je brend Higicol.

Andreia Professional obezbijedila je proizvode za cjelokupan makeup look. U nastavku teksta predstavljamo Andreia Professional proizvode i tutorijal kako da se našminkate za nadolazeće praznike.
Kako bi vaš makeup look izgledao savršeno jako je važno pripremiti vašu kožu. To možete postići uz Andreia Professional elixire za kožu. Za svaki tip kože tu su Hyaluronic acid elixir, Vitamin C elixir i Collagen elixir.
Andreia Elixir

 

Prije nonošenja pudera neophodno je nanijeti primer, koji će pripremiti kožu za šminku, a kožu učiniti neodoljivom, sjajnom i mekanom.

andreia primer

 

Nakon što ste nahranili i pripremili kožu, nanosite puder. Andreia Professional Spotlight puder namijenjem je za sve tipove kože. Lagan je na licu, ostavlja baršunast i blistav zavšetak, pružajući vašoj koži prirodan izgled.

andreia puder

 

Istaknite svoje crte lica uz Andreia Professional bronzer i rumenilo za lice.

blush

 

bronzer

 

Da biste dodali sjaja vašoj koži koristite tećni Andreia hajlajter. Dolazi u dvoje nijanse, Gold i Rose.

hajlajter

 

Pomoći Andreia I can see you palete kreirajte svoj makeup look.

sjene

 

Za kraj dodajte maskaru kako bi vaš pogled bio upečatljiv i nezaboravan. Andreia maskare daju vašim trepavicama volumen i dužinu. U samo nekoliko poteza vaše trepavicce će izgledati očararajuće.

maskara

Andreia Professional proizvode možete pronaći u radnjama Frisa Sarajevo.

U nastavku pogledajte video kako da se jednostavno našminkate na novogodišnju noć.