Lifestyle

Lumber Craft: linija proizvoda specijalno kreirana za bradu i brkove

By  | 

Brada je više od samo malo dlaka na Vašem licu. Ona je stav, način života, izraz muškosti. Mnogi pretpostavljaju da je za bradu dovoljno da je pustite da sama raste – nije. Brada mora biti osmišljena i njegovana i brižno održavana.

njega brade i brkova

 

Predstavljamo vam brend  LUMBER CRAFT  za njegu brade, kose i tijela
LUMBER CRAFT je linija proizvoda specijalna kreirana za pravog muškarca. Duga ili kratka brada, brkovi ili bez brkova od sada imate Vaš omiljeni brend za originalno pranje i njegu za novi početak dana.
Cijela linija proizvoda je bez alergena i ne mješa se sa vašim omiljenim parfemima ili toaletnom vodom, ima prijatan miris za sviježi početak novog dana.
Proizvodi su 100 % bez alergena, bez parabene , mineralnih ulja i bez aktivatora formaldehida.

ulje za bradu

CALMING LOTION – umirujući losion 30 ml
Specijalno izrađen losion za smirivanje kože, sa efektom hlađenja koji sadrži antibakterijske materije i idealan je za čuvanje brade, brada je svježa, živahna i bez svraba.
Za koga je ?
Idealan za one koji imaju osjetljivu kožu (svrab, iritacija), za one sa dugim bradama – kome treba umirujuća njega .
Njegova osnovna funkcija ?
Istraživanja su pokazala da brada sadrži više bakterija nego obrijano lice . Zato smo stvorili umirujući losion sa anti – baktericidnim supstancama koji sprječava infekcije i upale kože. Mentol hladi i umiruje kožu dok ekstrakt bambusa, bogat polisaharidima, vitaminima i mineralima, koži pomaže da zadrži vlagu .
Upotreba ?
Nanjeti odmah nakon pranja lica i završiti svoju dnevnu njegu brade sa Grooming Oil-om.

losion za bradu

 

GROOMING OIL – ulje 30ml
Grooming ulje je dragulj koji hidrira kožu lica kao i Vašu bradu i brkove. Prepun njegujućih sastojaka, od suštinskog je značaja za održavanje dlaka na Vašem licu .
Za koga je ?
Za omekšavanje i održavanje Vaše brade i brkova . Idealna brada bi trebalo da izgleda sjajna i negovan – ne prašnjava , pločasta i neuredna.
Njegova osnovna funkcija ?
Dobro ulje čini bradu mekom, sjajnom i glatkom . Savršen spoj jojoba ulja i murumuru maslaca zajedno sa vitaminom E hidriraju kožu i pomažu omekšavanju i kroćenju dlaka brade .
Upotreba ?
Najbolje vrijeme da se Grooming Oil nanese na bradu je odmah poslije pranja lice. Mala količina ulja Vam je dovoljno da ukrotite razletele dlačice i eliminišete ljuspice kože. Ulje može u početku ostaviti blagi sjaj , ali samo obrišite preostalo ulje suhim peškirom kako bi smanjili višak vlage . Vaše savršeno Grooming ulje je bez mirisa i omogućava Vam da dalje nanesete svoj omiljeni parfem ili toaletnu vodu.

ulje za bradu

BEARD WAX – vosak za bradu 30ml
Jedinstveni Beard Wax za oblikovanje brade i brkova, nakon kog Vaša brada i brkovi izgledaju zdravo i meko na dodir. Potpuno prirodni voskovi će nahraniti dlaku i dati joj vlagu .
Za koga je ?
Pomoć pri brijanju, dlake brade i brkova drže se u mjestu, naročito na oštrijim dijelovima lica. Ostavlja dlaku mekom i poslušnom istovremeno.
Njegova osnovna funkcija ?
Poseban kombinacija prirodnih voskova čini kompaktnu masu, kosi i bradi daje strukturu i ne masti ih. Miris voska se ne mješa sa mirisom Vašeg omiljenog parfema ili toaletne vode.
Upotreba ?
Rasporedite vosak između vaših dlanova i prstima ga nanesite na bradu, brkove ili kosu.

vosak za bradu i brkove

ORIGINAL WASH – sve u jednom Šampon 250ml
Jedinstveno izrađen sve u jednom šampon će očistiti i osvježiti bradu i kosu dok hrani i smiruje kožu. Ova blaga formula je dovoljno nježna da ga koristite i na vašem licu.
Za koga je ?
Prijatnog mirisa pogodan je za sve ljude, posebno za one koji vole svoju bradu.
Njegova osnovna funkcija ?
Velika prednost Original wash šampona je raznovrsnost primjene proizvoda, jer ljudi mogu da ga koriste kako kao šampon, sredstvo za pranje lica tako i kao gel za tuširanje. U hranljivim sastojcima čini kosu mekom i laganom za češljanje, hidrira kožu glave i lica i smanjuje iritaciju kože i isušivanje . Kleka djeluje i kao anti-inflamatorna i antiseptik, dok đumbir podstiče cirkulaciju krvi, i tako oživljava kosu i kožu .
Upotreba ?
Koristite Original Wash svakodnevno tokom tuširanja. Nanesite malu količinu na kosu, bradu i tijelo, umasirajte ravnomjerno, operite i temeljno isperite kosu-bradu.

šampon za bradu

Ove proizvode za bradu i brkove možete kupiti putem web shopa OVDJE .