Tutorijal

Ljetnje hit frizure koje podmlađuju: 3 načina da osvježite izgled! (FOTO)

By  | 

n38462

 

Sa vrelim ljetnjim danima stiže i podizanje kose, a najčešća frizura koju viđamo jeste konjski rep.

Iako je on vrlo privlačan, ali i jednostavan način da vam kosa ne smeta, vrijeme je da izađete iz okvira klasičnog i napravite drastičniji potez kada je riječ o frizuri.

Ako ste pristalica promjena i vjerujete u to da za kosom ne bi trebalo žaliti,probajte frizuru pjevačice Tejlor Svift! Osim što ćete osjetiti veliko olakšanje, jer je potrebno skratiti kosu do ramena, bićete vrlo šik ovog ljeta, jer je kratka kosa sa šiškama na čelu apsolutni hit sezone!

Osim toga, kratka kosa učiniće da izgledate mlađe, a uz pravu šminku ovo će biti pun pogodak!

Foto: ProfimediaFoto: Profimedia

Ukoliko ipak ne možete da se odreknete dugih vlasi, “skratite” ih pomoću pletenica, po uzoru na Dženifer Lopez. Operite kosu, prosušite i dok je još vlažna ispletite pletenice. Ako želite krupne talase, dovoljna je jedna, ako želite sitnije, ispletite nekoliko kika, u zavisnosti od gustine vaše kose.

Ujutro raspletite, podignite šiške kao popularna pjevačica i uživajte u trendi frizuri sa loknama kao sa plaže!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Za malo elegantnije prilike tokom ljeta, idealna je kosa srednje dužine, a kako biste uz to izgledali i nekoliko godina mlađe, dovoljan je jedan potez i jedna ukosnica – samo podignite jedan pramen sa strane kao Dženifer i spremni ste da zablistate, čak i na crvenom tepihu!

 

izvor: zenskikutak.rs