Aktuelnosti

Kris Jenner i neočekivana transformacija sa šiškama iz 60-tih

By  | 

Kris Jenner sa svojim novim izgledom izgleda nevjerovatno slično kao Kim Kardashian! clanak .

Da, do sada ste trebali shvatiti da Kris Jenner nije kao i svakodnevne mame. Ona je “cool” mama, i svako bi poželio da u njenim godinama izgleda identično kao i ona. A od danas, mnoge mlade djevojke će poželjeti da zakažu tretman kod svog stiliste, s željom za upravo ovakvom frizurom kakvu je ona ovih dana predstavila na svojim društvenim mrežama.
Ova mama s 63 godine, i šestero djece, je jasno odlučila da novu godinu dočeka u novom ruhu i s novim stilom, a njen omiljeni stilist Andrew Fitzsimons je otkrio rezultate transformacije na Instagram profilu. download-1546958386
Kris, izgleda glamurozno s bijelom rolkom koju je kombinirala s “smokey” makeup-om, i novim šiškama. Da, s novim ozbiljnim šiškama koje odušu stilom 60-tih.
Svi koji poznaju Kardashian-Jenner porodicu, i njihove beauty navike znaju da su veliki ljubitelji dodataka, bilo da se radi o perikama, ili drugim aksesoarima za ukrašavanje kose. Pa tako i ovaj put, možda je u pitanju samo privremna promjena, kod koje se koristio umetak, ili visoki čvor koji stvara novi oblik. U bilo kojem slučaju, zaista izgleda predivno. screen-shot-2019-01-08-at-1-20-57-pm-1546953713
Mala promjena može učiniti zaista puno za novi izgled, ali svi smo primjetili da posljednja transformacija Kris, zaista jasno pokazuje koliko su ona i Kim slične, kada je u pitanju izgled.I za njih dvije vrijedi čuvena izreka: ” Kakva majka, takva kćerka”.