Kosa

Koja frizura savršeno pristaje vašem horoskopskom znaku?

By  | 

12-2

 

Mi žene težimo da uvijek izgledamo što ljepše i dotjeranije i naravno  volimo da izgledamo i mlađe za naše godine. Svemu tome mnogo doprinosi naša frizura, s toga smo za vas odlučili istražiti koja je to frizura po horoskopskom znaku (koja odgovara vašem karakteru) koja će vam pristajati i podariti upravo gore navedene želje.

 

Ovan

1

Žena ovan zasigurno ima zdravu i veoma, veoma  bogatu kosu i bzirom na ovnov karakter, trebate imati “zemaljski izgled”, takve boje i tako prirodan izgled.
Bik

2
Žene bikovi imaju takav karakter da su srećne uvijek kada ne brinu puno o kosi, odnosno vole jednostavnost. Najbolje im stoji  kratka kosa sa kojom je lako manipulisati.

Blizanci

3
Žene blizanci su takve prirode da  vole  mnogo eksperimentisati, kako sa mnogim stvarima, tako i  sa kosom, sebi tako mogu da priušte  i neravne rezove kao i  stepenasto šišanje.
Rak

4

Žene rakovi su po prirodi elegantne i trebalo bi da probaju da nose vezan rep ali i pletenice ili poneke  meke lokne, disale bi elegancijom.

Lav

5
Žene lavovi, baš kao i pravi lav imaju gustu kosu i takvim ženama najbolje odgovara i stoji konstantan stil.
Djevica

6

Žene djevice su veliki, veliki perfekcionisti i po karakteru vole urednost, pa tako bi trebalo da nose vrlo urednu kosu, stoji im vezan rep ili  čak lijepa francuska pletenica.

Vaga

7
Žene vage su p prirodi vrlo uglađene i  vole uglađen izgled pa im s toga stoje lokne sa strane ili mnoge vrste različitih pletenica.
Škorpija

8
Žene škorpije, pmalo neobuzdane i stoje im s toga duge lokne kao i  farbana kosa.

Strijelac

9
Žene strijelčevi su precizne i oštre pa  vole oštre i vrlo moderne frizure. Odlično im pristaju  svijetli pramenovi kao i neravni rezovi i neravni  repovi.
Jarac

10

Žene jarčevi su blage pa  vole ublažene frizure,  ravna ili  vrlo labavo vezana kosa je ono što im savršeno pristaje.

Vodolija

11
Žene vodolije  su neobične prirode pa vole neobične frizure, super im pristaju  šiške i duge uvijene lokne.
Ribe

12

Žene ribe su prirodom osjetljive i super im stoje  duge  ali vrlo meke lokne, duga i pomalo ravnu kosa ili  opuštene pletenice.