Lifestyle

Kaley Cuoco pohvalila se novim ekstenzijama

By  | 

“Jedva čekam da pročitam sve negativne komentare”, napisala je Kaley uz fotku iz salona

thumbnail

 

KAD je zvijezda serije “The Big Bang Theory” svoju dugačku plavu kosu ošišala na kratku dječačku frizuru, fanovi nikako nisu bili zadovoljni.

Kayley Cuoco danima je morala čitati novinske natpise i razočarane komentare o svojoj frizuri, no odlučila je ostati vjerna svom izboru i kratku kosu nositi i na snimanju omiljene humoristične serije.

Ipak, čini se da joj je i kratka frizura već dosadila jer se jučer na Instagramu pohvalila novim, dugačkim umecima, koji su joj vratili prepoznatljivi “Penny look”.

“Jako mi je važno da promijenim frizuru nakon svakog završetka sezone. Volim Penny, ali za mene je dobro da se vratim Kaley. Prošle godine sam sve ošišala, a sada radim suprotno. Upravo sam s majstoricom ekstenzija Faye Woods. Ostanite s nama! Jedva čekam da pročitam sve negativne komentare”, napisala je Kaley uz fotku iz salona.

5 sati nakon objave prve fotografije, objavila je još dvije na kojima se nalazi rezultat dugotrajnog sjedenja u frizerskom stolcu – prekrasni plavi valovi u stilu anđelica Victoria’s Secreta.

“Završni rezultat! Beba ima kosu! Hvala vam!”, napisala je Kaley i tako fanovima predstavila svoju novu frizuru.