Tutorijal

Kako odabrati najbolju boju za kosu

By  | 

Došlo je vrijeme da napokon promijenite boju za kosu, ali niste sigurni za koju se nijansu odlučiti, a s kojom ćete zasjati i oduševiti sve oko sebe. Danas postoje razne boje za kosu i jedino što treba prije nego se odlučite, provjeriti koja bi vam boja najbolje odgovarala.

big-red-hair-best-shampoo-sets-cintia-dicker-how-to-be-a-redhead-759x500

Crvena je boja vatre i obično ju odabiru ljudi koji žele biti zapaženi i da se o njima priča. To su svi oni koji ne žele biti samo dio nečije skupine, oni se žele isticati i voditi glavnu riječ. Kome najbolje odgovara crvena boja kose? Za nju se najviše odlučuju žene tamnije puti jer se odlično nadopunjuju crvena nijansa i tamnija boja kože.

Uvijek se govorilo da se plavuše bolje zabavljaju i da su muškarcima privlačnije. Ova tvrdnja se ne može odnositi na sve jer boja kose ne znači da automatski imate prednost u životu ili da ćete uvijek biti zanimljiviji.

images

Marilyn Monroe je započela poznati trend zbog kojeg se kasnije povjerovalo da je sve zbog koje kose, ali ipak je tu bilo puno više u igri. Marilyn je bila zabavna osoba puna života koja je na svakom koraku zračila posebnom energijom, a plava kosa je bila samo dodatak.

Za plavu boju se trebaju odlučiti osobe sa svjetlijom puti i svijetlim očima, ali ako imate tamnu boju očiju i blijedi ste i vi ste jedan od kandidata za promjenu boju kose. Žene koje odluče obojati kosu u plavu boju trebaju znati kako moraju redovito odlaziti na šišanje jer se vidi svako oštećenje i suha vlas.

Smeđa boja kose je najbolje rješenje ako želite sakriti ispucale vrhove jer se za razliku od plave boje kose ovdje ipak manje vide. Smeđa boja će najbolje odgovarati ženama čija je prirodna boja sivkasta jer će tako nova boja kose dobiti potreban sjaj.

Tamna boja kose pojačava dojam mističnosti, a baš kao i kod crvene boje, crna najbolje odgovara ženama tamnije puti. Svi koji se odluče za crnu trebaju znati kako s njom dolaze do izražaja neke nepravilnosti na licu koje su se prijeuspješno skrivale.

Bez obzira za koju se boju odlučili važno je da na kraju priče budete zadovoljni izgledom s kojim ćete puni energije šarmirati sve oko sebe.