Uncategorized

Kako nositi bob na moderan način?

By  | 
bob

Ukoliko još niste popustili pred najvećim trendom godine kad je kosa u pitanju i ošišali se na bob, možda vam današnji prijedlozi frizura promijene mišljenje i motiviraju vas na stilsku promjenu koja će vas u trenu osvježiti.

Bob je savršena frizura iz više razloga: izuzetno je chic, moderan i jednostavan za održavanje i stiliziranje. S njime zadržavate dužinu, a opet ‘olakšavate’ kosu koja ponekad, kada je predugačka, zna djelovati teško i beživotno. Bob je jednostavno stilizirati pa tako svaki dan uz vrlo malo vremena možete imati odličnu i postojanu frizuru, a opet je dovoljno dugačak da, po potrebi, kožu možete ukosnicama i gumicom podići u šarmantnu punđicu puštajući tek pokoji pramen da vam ženstveno uokviruje lice. Donosimo vam 3 celebrity prijedloga bob frizura koje su nas oduševile.

jennifer lawrence
Uvijek slatka Jennifer Lawrence oduševila nas je svojim vamp izgledom kada se sa savršeno stiliziranim bobom i seksipilnim make upom pojavila na nedavnoj premijeri novog filma u kojem igra glavnu ulogu. Ovaj puta nije pala na crvenom tepihu, no vjerujemo da je prisutne muškarce svojim lookom zavodnice itekako bacila na koljena.
lilly collins
Sličan seksi make up i razbarušeni kratki bob koji joj fantastično stoji, savršeno je iznijela i Lilly Collins. Ovakva je frizura izvanredan izbor za sve djevojke kojima nedostaje volumena i koje prirodno imaju valovitu teksturu kose. Uz malu količinu proizvoda za teksturiranje i nekoliko minuta vremena, od beživotne kose moguće je napraviti vrlo chic frizuru koja će privlačiti poglede – i komplimente.
margot robbie
Ukoliko ste se pak odlučili na nešto duži bob, odnosno lob, možda vam frizura Margot Robbie može poslužiti kao inspiracija. Margot je svoj lob zavezala u nisku punđicu i namjerno ostavila nekoliko opuštenih pramenova da padaju oko lica. Sve to uparila je s odličnim dnevnim make upom u neutralnim tonovima koji licu daju svježi izgled, a istovremeno ga ne opterećuju i ne čine vizualno prenašminkanim. Zaljubljeni smo!
Izvor : fashion.hr