Tutorijal

Kako napraviti savršene šiške?

By  | 

Iako izgleda prilično jednostavno za – savršene šiške teško je napraviti. Slavni frizer Orlando Pita donosi nam svoje tajne!

Ove je šiške slavni frizer Orlando Pita nazvao “Šiške iz šezdesetih”. Iako izgleda prilično jednostavno za napraviti, ovo je izrazito delikatan proces.

Profesionalno sušenje kose. Naravno, to može dugo potrajati, ali nećete uspjeti dobiti blistavu grivu ako cijeli proces ne napravite precizno. Kako to postići? Sušite tanke pramenove kose, a ostatak kose pričvrstite kopčom. I tako korak po korak dok svi pramenovi nisu osušeni.

Sofisticirani završni učinak. Šiške iz šezdesetih ne poskakuju i oblikovane su tako da se stapaju sa čelom. Ovo je vrlo teško postići s peglom i četkom. Najlakše je navlažiti kosu sprejem, nanijeti preparat za volumen i teksturu, oblikovati finim češljem te polagano sušiti fenom te prstima oblikovati frizuru.

šišle

Ovo su koraci do savršenih šiški:

1. Stilizirajte dužine s gelom za kosu. On će kosi pružiti teksturu te je frizuru lako oblikovati bez da bude gruba na dodir.
2. Kontrolirajte šiške s preparatom za volumen. Bez pretjeranog dodavanja volumena, oblikovat će vlakna kose i vrhove ovisno o tome kako želite.
3. Učvrstite s lakom za kosu. Nanesite ga iznad kose s udaljenosti od 30cm i osigurajte da Vaša frizura ostane na mjestu satima.

Cosmopolitan.hr