Tutorijal

Kako napraviti čvor-punđu?

By  | 
Najednostavniji tutorial za efektnu frizuru
čvor punđa
P
unđa na vrhu glave u obliku čvora dostiže svoju popularnost i to zato što je efektna, a jednostavna frizura. Ako ovu frizuru još niste uspjeli usavršiti donosimo vam kratak i jednostavan tutorial uz koji ćete naučiti raditi čvor-punđu?

Ovu jednostavnu frizuru nosile su poznate dame poput Rite Ore, Jennifer Lopez i Gwen Stefani, a najviše se proslavila kada ju je nekoliko puta isfurala trendseterica Kendall Jenner. Mi priznajemo da smo ovu frizuru nosili davno prije Kendall, ali isključivo u casual izdanjima ili za treninge, a Kendall ju je ipak podigla na neku drugu razinu. Ključ da vam ova frizura djeluje elegantno i chic je da sve bude zaglađeno i na mjestu,

Ova frizura najbolje će funkcionirati na raščešljanoj i zaglađenoj kosi, ali ako joj dodate teksturu u obliku pjene, nećete pogriješiti. Ako imate problema s lepršavim dlačicama, zagladite sve s nekim proizvodom za stiliziranje prije početka oblikovanja frizure. A evo i uputa kako napraviti ovu jednostavnu, ali elegantnu frizuru.

Najprije zabacite glavu naprijed i kosu oblikujte u što viši konjski rep. Neka bude što zaglađeniji i čvrst. Počnite gumicom vezati rep i kada dođete do zadnjeg vezanja nemojte do kraja provući cijeli rep nego provucite samo mali dio. Ako se punđica nagne na jednu stranu, znači da ste napravili preveliku pa ponovite postupak i na kraju izvucite manji dio kose. Ostatak repa koji visi omotajte oko gumice, kraj pričvrstite ukosnicom i vaša frizura je gotova! S njom možete u teretanu, u šetnju, ali i na svečanu večeru.
Izvor: fashion.hr